Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Bertāns un Wizards izcīna pirmo uzvaru šajā sezonā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns piektdien palīdzējā savai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienībai Vašingtonas Wizards izcīnīt pirmo uzvaru šajā sezonā.

Wizards viesos ar rezultātu 97:85 (28:24, 24:22, 26:24, 19:15) uzvarēja Oklahomsitijas Thunder, sagādājot tai otro neveiksmi šosezon.

Bertāns laukumā pavadīja nepilnas 27 ar pusi minūtes, kuru laikā izcēlās ar 13 punktiem, trim atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm un vienu pārtvertu bumbu. Spēlētājs realizēja trīs no deviņiem tālmetieniem, pieļāva divas kļūdas, iekrāja trīs personiskās piezīmes, bet Bertānam esot laukumā, Wizards guva par 16 punktiem vairāk nekā pretinieki.

Rezultatīvākais Vašingtonas komandā ar 21 punktu bija Tomass Briants, kurš arī izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Tikmēr Thunder rindās ar 28 punktiem, septiņām bumbām zem groziem un četrām piespēlēm izcēlās Šejs Žilžess-Aleksandrs.

Vašingtonas klubs visās ceturtdaļās spēja gūt par dažiem punktiem vairāk nekā pretinieki. Pirmo ceturtdaļu ar lielisku epizodi noslēdza Bertāns, kurš savā laukuma pusē pārtvēra bumbu, bet īsi pēc tam nevilcinājās izpildīt tālmetienu, kas bija precīzs. Latvijas basketbolists ar precīzu metienu izcēlās ar otrās ceturtdaļas sākumā, bet viņa pārstāvētā komanda vienubrīd bija iekrājusi jau desmit punktu pārsvaru, tomēr ceturtdaļu noslēdz ar +6.

Bertāns trešās ceturtdaļas beigās realizēja vēl vienu tālmetienu, panākot 76:66, bet, kad spēlē bija palikušas vien piecas minūtes, latvieša tālmetiens deva viņa komandai piecu punktu pārsvaru (88:83), galotnē palīdzot Wizards nosargāt uzvaru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi