Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Bērziņš: Mēs protam spēlēt basketbolu

Latvijas vīriešu izlase prot spēlēt basketbolu, pēc uzvaras pār Igauniju Eiropas čempionāta D apakšgrupas izšķirošajā cīņā pauda latviešu basketbolists Kaspars Bērziņš.

"Pirms nākamās spēles neko divās dienās nav iespējams uzlabot, bet uz maču gatavi izies visi, par to šaubu nav. Mums jādomā par to, ko mākam darīt - mēs protam spēlēt basketbolu," norādīja Bērziņš. "Atpūtināsim galvas, uzņemsim jaunu informāciju par pretiniekiem un darīsim to, ko visu dzīvi esam darījuši. Vienā dienā taktiku neizmainīsi."

Kā ziņots, Latvijas izlase savus pretiniekus salauza tieši otrajā puslaikā, kad spēja atspēlēt 12 punktu deficītu. Zīmīgi, ka trešā ceturtdaļa uzvarēta ar 22:5.

"Pirmajā puslaikā igauņi darīja to, ko vislabāk prot - meta un trāpīja. Zinājām, ka viņi spēlē traku basketbolu, mūs par to nebija jābrīdina, bet viņiem izdevās veiksmīgs spēles sākums. Savukārt mums neveiksmīgs," uzskata Bērziņš.

"Spēlēt savās mājās ir liela atbildība un, protams, arī neliels uztraukums, bet tas pazūd tiklīdz sāc maču. Tad galvā ir uzdevums, nevis tas, kas notiek apkārt. Atbildība ir laba lieta, un paldies skatītājiem par tik lielu atsaucību."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi