Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bērziņš un Freimanis palīdz Stelmet Enea izcīnīt Polijas kausu

Latvijas basketbolisti Jānis Bērziņš un Rolands Freimanis svētdien Zelonas Guras Stelmet Enea vienības rindās tika kronēti par Polijas kausa čempioniem.

"Stelmet Enea" Ļubļinā ar 86:73 (24:16, 24:15, 16:20, 22:22) uzvarēja Stargardas "PGE Spojnia".

Freimanis laukumā nospēlēja 35 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā guva 20 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un reizi rezultatīvi piespēlēja. Basketbolists grozā raidīja divus no trim divpunktu un četrus no deviņiem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja visus četrus "sodiņus". Viņš arī pa reizei pārtvēra bumbu un bloķēja metienu, pieļāva trīs kļūdas, nopelnīja trīs personīgās piezīmes un pretiniekus izprovocēja uz trim noteikumu pārkāpumiem. 

Freimanis spēli noslēdza ar 19 efektivitātes koeficienta punktiem, kas bija otrs labākais sniegums komandā. Basketbolists ar 20 gūtiem punktiem bija otrs rezultatīvākais uzvarētāju rindās.

Tikmēr Bērziņš laukumā pavadīja 35 minūtes un 29 sekundes, kuru laikā izcēlās ar sešiem punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm. Basketbolists grozā raidīja divus no sešiem divpunktu metieniem, visi trīs tālmetieni bija neprecīzi, taču divos soda metienos kļūdas netika pieļautas.

Viņš arī divreiz pārtvēra bumbu, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, tikpat reizes pretiniekus izprovocēja uz pārkāpumu un nopelnīja desmit efektivitātes koeficienta punktus.

Rezultatīvākais ar 21 punktu, sešām atlēkušajām bumbām un piecām rezultatīvām piespēlēm Zelonas Guras komandā bija Gabriels Lundbergs, kurš pēc kausa svinību noslēguma dosies uz Maskavas CSKA. Stargardas vienībā Beilī Stīls atzīmējās ar 16 punktiem un desmit bumbām zem groziem.

Zelonas Guras komanda pēdējo reizi Polijas kausā uzvaru svinēja 2017.gadā. Svētdien komandai Polijas kausu izdevās izcīnīt trešo reizi kluba pastāvēšanas vēsturē.

Pērn Polijas kausā uzvaru svinēja Vloclavekas "Anwil", kuras rindās spēlēja arī Freimanis. Tituliem bagātākā komanda Polijas kausā ir Vroclavas "Slask", kas izcīnījusi 14 trofejas.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi