Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Biedriņa atgriešanās laukumā nepalīdz Jazz uzvarēt līgas līderus Pacers

Trešdien NBA regulārā čempionāta mačā tikai otro reizi šosezon laukumā devās latviešu centrs Andris Biedriņš, bet viņa pārstāvētā Jūtas Jazz komanda savā laukumā ar 86:95 piekāpās līgas līderiem Indianas Pacers.

Spēles sākums labāks padevās Jazz, kuri izvirzījās vadībā ar 12:2 un savā labā noslēdza arī pirmo ceturtdaļu (23:17). Lai gan otrajā ceturtdaļā sekmīgāk spēlēja Pacers, turpinot pakaļdzīšanos, Jazz pēc aizvadītā pirmā puslaika tomēr saglabāja minimālu vadību - 48:47. Spēle punkts punktā ritēja arī trešajā ceturtdaļā, pēc kuras viena punkta pārsvars jau bija Indianai, bet noslēdzošajās 12 minūtēs Pacers ātri ieguva pārsvaru un Jazz vairs reāli nepadraudēja līgas līderu 17.uzvaru 19 mačos - 95:86.

Uzvarētājiem 19 punkti un sešas atlēkušās bumbas aizvadītā mēneša NBA labākā spēlētāja Pola Džordža rēķinā, bet Jazz neglāba pat Derika Feivorsa 22 punkti un 13 atlēkušās, kā arī Enesa Kantera 20+10.

Andris Biedriņš, kurš potītes savainojuma dēļ izlaida sezonas sākumu, laukumā devās otro reizi šosezon. Latvietis nospēlēja četras minūtes un 13 sekundes, metienus pa grozu neveica, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu un nopelnīja vienu piezīmi.

Jazz ar četrām uzvarām 20 mačos saglabā pēdējo vietu Rietumu konferencē, bet visas līgas vērtējumā ieņem 28.vietu 30 klubu konkurencē. Nākošo spēli Jūtas basketbolisti piektdien aizvadīs Portlendā pret vietējo Trail Blazers. Portlendas komanda ar bilanci 16-3 ir Rietumu līderi un šobrīd otra labākā vienība līgā.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jansonei 14. vieta Eiropas junioru kausa posmā

Jaunā triatloniste Beāte Jansone svētdien izcīnīja 14. vietu Eiropas junioru kausa posmā Serbijā. Kopumā šajā nedēļas nogalē starptautiska līmeņa sacensībās startēja septiņi Latvijas sportisti.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi