Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Biedriņa pārstāvētā Warriors komanda piekāpjas bez galvenā trenera esošajai Lakers vienībai

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors komanda, kas izbraukumā ar 77:101 (22:23, 16:24, 17:25, 22:29) piekāpās bez galvenā trenera esošajai Losandželosas Lakers vienībai.

Pēc tam, kad iepriekšējās divās spēlēs Biedriņš palika uz rezervistu soliņa, šoreiz viņš laukumā pavadīja deviņas minūtes un 21 sekundi, tomēr pie saviem pirmajiem punktiem šosezon latvietis netika. Biedriņš garām grozam raidīja abus soda metienu mēģinājumus, vienā no kuriem bumba nemaz neskāra groza stīpu.

Biedriņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, pieļāva trīs kļūdas un saņēma trīs piezīmes, kā arī pārtvēra vienu piespēli.

Šajā mačā nepiedalījās Warriors pamatcentrs austrālietis Endrjū Boguts, kurš turpina atveseļošanos no potītes traumas. Savukārt komandas nomināli otrais centrs nigērietis Festuss Ezeli nospēlētājās 20 minūtēs guva četrus punktus un izcīnīja trīs atlēkušās bumbas.

Uzvaru mājinieki nodrošināja ar 18:5 izrāvienu trešajā ceturtdaļā, kas pirms pēdējās ceturtdaļas tiem deva vadību ar 72:55.

Lakers labā 27 punktus guva Kobe Braients, bet spānis Po Gasols iekrāja 14 punktus un 16 atlēkušās bumbas. Tikmēr Warriors rindās ar 18 punktiem izcēlās Stīvens Karijs.

Spēcīgā Lakers vienība tika vien pie savas otrās uzvaras šosezon.

Kā ziņots, no Lakers komandas galvenā trenera posteņa piektdien tika atlaists Maiks Brauns, bet viņa vietā komandu spēlēm pašlaik gatavo līdzšinējais galvenā trenera palīgs Bērnijs Bikerstefs.

Ar trim uzvarām sešās spēlēs Warriors komanda atkāpās uz astoto vietu NBA Rietumu konferences kopvērtējumā, bet Lakers ar diviem panākumiem šajā pašā konferencē atrodas 14.pozīcijā.

Pagājušās sezonas saīsinātā NBA regulārā čempionāta Rietumu konferences noslēguma kopvērtējumā Warriors ar 23 uzvarām 66 spēlēs ieņēma 13.vietu, neiekļūstot izslēgšanas spēļu turnīrā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi