Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Biedriņam 4+7 un uzvara izbraukumā

Nacionālajā Basketbola asociācijā uzvaru izcīnījusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors, kas izcīnīja pirmo uzvaru šajā sezonā, spēlējot viesos un ar 99:91 pieveicot Detroitas Pistons.

Spēles pirmo ceturtdaļu abas vienības aizvadīja līdzīgā cīņā ar nelielu Warriors dominanci. Pēc pirmajām divpadsmit nospēlētām minūtēm 24:19 par labu viesiem. Otrās ceturtdaļas sākumā mājinieki atradās iedzinejos pat ar deviņiem punktiem, tomēr spēja saņemties un pārtraukumā jau devās vadībā ar 48:44. Pēc pārtraukuma Warriors spēja saņemties un pēdējā ceturtdaļā atkal devās atrodoties vadībā ar 74:69. Pēdējās spēles minūtēs viesi pat panāca 93:78, tomēr mača galotni nedaudz labāk nospēlēja Pistons. Ar to gan bija par maz, un Warriors saglabāja uzvaru spēlē ar 99:91.

A.Biedriņš spēli uzsāka komandas starta pieciniekā un laukumā pabija 20:42 minūtes, kuru laikā guva četrus punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, divas reizes kļūdījās, kā arī nopelnīja četras personīgās piezīmes.

Warriors rindās rezultatīvākais bija Deivids Lī, kuram bija 24 punkti,  22 punktus pievienoja Monta Eliss. Pistons sastāvā Gregs Monro atzīmējās ar 25 punktu guvumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi