Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Bijušais Spurs līderis Lenards beidzot pārtraucis ieilgušo klusumu

Viena no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spožākajām zvaigznēm Kavai Lenards beidzot pārstājis klusēt un publiski pateicies viņa iepriekš pārstāvētajai Sanantonio Spurs organizācijai.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka vērienīgā maiņas darījumā Lenards šovasar tika aizmainīts uz Raptors, kamēr pretējā virzienā devās Demars Derozens.

Par Lenarda došanos prom no Sanantonio tika runāts jau ilgu laiku, jo viņam bija nesaskaņas ar klubu, tomēr pats basketbolists to nekādi nekomentēja.

"Pēdējo nedēļu laikā ļoti daudz esmu domājis, lai pateiktu pareizos vārtus. Tas viss nonāk tikai pie viena vārda: Paldies! Es un mana ģimene vēlamies pateikties visai Spurs organizācijai un faniem, kā arī Sanantonio pilsētas iedzīvotājiem."

Kopā ar Lenardu un Toronto tika aizmainīts arī Denijs Grīns, kamēr pretējā virzienā bez Derozena uz Sanantonio devās arī austriešu centrs Jakobs Peltls un nākamā gada pirmās kārtas drafta izvēle.

Pagājušajā sezonā Lenards veselības likstu dēļ aizvadīja tikai deviņas spēles.

"Esmu priecīgs, ka manā karjerā ir bijuši kāpumi un kritumi. Šobrīd raugos jau uz nākamo savas dzīves posmu, bet es vienmēr atcerēšos Sanantonio," norādīja Lenards.

Basketbolistam ir spēkā līgums uz vēl vienu sezonu, kuras laikā viņš saņems 20,1 miljonu dolāru (17,3 miljonus eiro), bet nākamajā vasarā viņš var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu. Tiek spekulēts, ka tad Lenards varētu apvienoties ar Lebronu Džeimsu Losandželosas Lakers komandā, kur gan bijušais Spurs līderis vēlējies nonākt jau šovasar.

Lenards iepriekšējos gados bija neapstrīdams Spurs līderis. 2014.gadā Sanantonio klubs izcīnīja līdz šim savu pēdējo NBA čempiontitulu, un tieši Lenards tika nosaukts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Savukārt pirms gada viņš bija viens no pretendentiem uz sezonas vērtīgākā spēlētāja balvu, bet vidēji mačā basketbolists iemeta 25,5 punktus.

Vidēji karjeras laikā Lenards guvis 16,3 punktus, sakrājis 6,2 atlēkušās bumbas un atdevis 2,3 rezultatīvās piespēles. Tikmēr izslēgšanas spēlēs basketbolists izcēlies ar 16,5 punktiem, 7,3 atlēkušajām bumbām un 1,9 rezultatīvām piespēlēm.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi