Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Bļugers ar Penguins sagrauj Balcera pārstāvēto Senators

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas Penguins komanda otrdien pārtrauca sešu zaudējumu sēriju Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs.

"Penguins" savā laukumā ar rezultātu 7:3 (3:1, 1:0, 3:2) apspēlēja uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvēto Otavas "Senators".

Pitsburgas komandas uzvaru ar "hat-trick" kaldināja Braiens Rasts, pa 1+2 bija Džeisonam Zukeram un Sidnijam Krosbijam, bet vēl ar četrām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Jevgeņijs Malkins. Vēl mājiniekiem vārtus guva Konors Šīrijs un Džons Marino.

Viesiem ar precīziem metieniem izcēlās Breidijs Tkečaks, Konors Brauns un Džeisijs Havriļuks.

Bļugers šajā duelī laukumā pavadīja 16 minūtes un 31 sekundi, zaudēdams vienu ripu un uzvarēdams sešos no 14 iemetieniem. Viņš bija viens no diviem "Penguins" hokejistiem, kurš maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Šosezon viņš piedalījies visās 65 spēlēs, kurās guvis deviņus vārtus, veicis 13 rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Tikmēr Balcers otrdien uz ledus pavadīja 14 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem, bloķēja divus raidījums un dueli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Liepājniekam šī šosezon bija vien 11.spēle NHL. To laikā viņš atzīmējies ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, kā arī neitrālu lietderības koeficientu.

Neveiksmi otrdien piedzīvoja uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas viesos ar 1:3 (0:2, 1:1, 0:0) piekāpās Vinipegas "Jets".

Uzvarētājiem visos trīs vārtos piedalījās Kails Konors, kurš ieraidīja divas ripas "Sabres" cietoksnī un rezultatīvi asistēja, bet vēl viens vārtu guvums bija Takeram Pulmenam. Bufalo vienībai goda vārtus guva Rasmuss Ristolainens.

Girgensons spēlēja 14 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Viņš šajā sezonā piedalījies 65 spēlēs, kurā guvis 12 vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un iekrājis pozitīvu lietderību +3. Girgensonam šosezon ir labas iespējas pārspēt rekordu no 2014./2015.gada, kad viņš savā līdz šim rezultatīvākajā sezonā guva 15 vārtus.

Visas četras latviešu komandas, tajā skaitā Elvja Merzļikina un Matīs Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets", cīnās Austrumu konferencē. "Penguins" ar 82 punktiem 65 spēlēs ir piektā, "Blue Jackets" ar 78 punktiem 67 mačos ieņem astoto pozīciju, "Sabres" ar 66 punktiem 66 dueļos ir 13., bet "Senators" ar 58 punktiem 67 cīņās ir priekšpēdējā starp 15 komandām.

Nākamajās spēlēs trešdien "Blue Jackets" viesosies pie Kalgari "Flames", bet ceturtdien Bufalo būs "Sabres" un "Penguins" duelis, kamēr "Senators" mājās uzņems Ņujorkas "Islanders".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi