Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Blūma Gescrap BB piekāpjas Madrides Real Eirolīgas spēlē

Otro zaudējumu F grupas trīs spēlēs trešdien piedzīvoja Latvijas basketbola izlases saspēles vadītāja Jāņa Blūma pārstāvētā Gescrap BB, kas viesos ar 73:89 atzina Madrides_ Real _pārākumu. Mūsu basketbolists savainojuma dēļ spēlē nepiedalījās.

Madrides klubs jau no spēles sākuma rādīja, kurš ir laukuma saimnieks, 1.ceturtdaļu uzvarot ar +10 (26:16). Pirmajās minūtēs epizodiski vadībā vēl bija Blūma komanda, bet mājinieki ātri dzēsa pārsvaru. Puslaiku Real uzvarēja gana pārliecinoši (50:36) un bija skaidrs, ka atspēlēties Gescrap būs diezgan grūti. Atlikušās 20 minūtes jau aizritēja līdzīgā cīņā un beigās laukuma saimnieki uzvarēja ar 89:73, tiekot pie otrās uzvaras trīs mačos. Uzvarētāju sastāvā 20 punkti un septiņas piespēles Serhio Rodrigesam, 15 punkti un septiņas atlēkušās bumbas Antes tomiča rēķinā. Blūma komandā  Marko Baničam 18 punkti, Aleksam Mumbru par vienu mazāk. Nākamā Eirolīgas spēle  Gescrap BB jau pēc nedēļas savā laukumā, kad būs iespēja revanšēties Real par šo zaudējumu.

G grupā pie trešās uzvaras tika līderi Kazaņas Unics, kas ar sieviešu basketbolam raksturīgu rezultātu 59:44 uzveica Emporio Armani. Kazaņa pretiniekiem 1.puslaikā ļāva gūt 20(!) punktus, kamēr paši iemeta 36. Otro puslaiku Unics gan zaudēja (23:24), bet tas nekādi neietekmēja panākumu. Uzvarētājiem 16 punkti Henrijam Domerkantam, 12 Petram Samoļenko. Emporio Armani labā 17 iemeta Nikolo Melli, kurš vienīgais sasniedza divciparu skaitli itāļu sastāvā. Armani zaudējuši visos trīs mačos.

Vēl citā spēlē Pireju Olympiacos, pateicoties pārliecinošai 4.ceturtdaļai (30:12) ar 83:65 pārspēja Anadolu Efes klubu un tika pie pirmās uzvaras E grupā. Jāpiebilst, ka pēc 30 spēlētām minūtēm tablo vēstīja 53:53. Vasilis Spanulis Pireju klubam iemeta 18 punktus, ar 15 palīdzēja Kostas Sloukas. Zaudētājiem 14 punkti un astoņas atlēkušās bumbas Stanko Barača rēķinā.

ULEB Eirolīga, TOP 16 spēles
Kazaņas UnicsEmporio Armani 59:44
Pireju Olympiacos – Stambulas Anadolu Efes 83:65
Madrides RealGescrap BB 89:73

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi