Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Blumberga pārstāvētā Aris Eirokausa mačā pārspēj Gražuļa Aquila un spēlēs play-off

Latvijas basketbolista Roberta Blumberga pārstāvētā Saloniku Aris trešdien ULEB Eirokausa 18.kārtas cīņā uzvarēja Trento Aquila, kuras rindās spēlē Andrejs Gražulis.

"Aris" savā laukumā ar rezultātu 84:77 (15:25, 19:16, 17:11, 33:25) bija pārāka pār Trento komandu, nodrošinot vietu izslēgšanas spēlēs.

Uzvarētāju rindās Blumbergs spēlēja 18 minūtes un 35 sekundes un, realizējot vienu no diviem soda metieniem, guva vienu punktu, izcīnīja atlēkušo bumbu, pārtvēra divas piespēles, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja piezīmi, izprovocēja divus sodus un iekrāja efektivitātes koeficientu nulle.

Savukārt Gražulis starp viesiem, laukumā pavadot 19 minūtes un 25 sekundes, raidīja grozā trīs no pieciem divu punktu metieniem un guva sešus punktus. Viņa kontā arī viena atlēkusī bumba, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta piespēle, trīs kļūdas, viens bloķēts metiens, piecas piezīmes un divi izprovocēti sodi, noslēdzot maču ar efektivitātes koeficientu viens.

"Aris" panākumu ar 17 punktiem sekmēja Vasiliss Toliopuls, kamēr Trento komandā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Kamārs Boldvins.

Vēl Mareka Mejera pārstāvētā Klužas-Napokas "U-Banca Transilvania" izbraukumā ar rezultātu 87:92 (26:27, 20:25, 21:18, 20:22) piekāpās Panevēžas "Lietkabelis" basketbolistiem.

Mejeris spēlēja 15 minūtes un 46 sekundes un realizēja divus no četriem divu punktu metieniem, gūstot četrus punktus. Viņš arī atzīmējās statistikā ar četrām atlēkušajām bumbām, divām rezultatīvām piespēlēm, vienu pārtvertu piespēli un četrām kļūdām, tiekot pie efektivitātes koeficienta trīs.

B grupā Klužas-Napokas "U-Banca Transilvania" ar 13 uzvarām 18 spēlēs ieņēma otro vietu, "Aris" ar bilanci 9-9 ierindojās piektajā vietu, Trento "Aquila" ar septiņām uzvarām - astotajā vietā, bet Oskara Hlebovicka pārstāvētā Vroclavas "Šlask" ar divām uzvarām ir pēdējā desmit komandu konkurencē.

Šosezon ir mainīta izspēle Eirokausa izslēgšanas spēļu norisē. "Play-off" sasniegs katras apakšgrupas sešas labākās komandas, pirmās un otrās vietas ieguvējām uzreiz nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā, bet pārējās vienības vispirms aizvadīs astotdaļfināla mačus. Astotdaļfināla un ceturtdaļfināla pāros tiks aizvadīta tikai viena spēle, bet pusfināla un fināla sērijas tiks aizvadītas līdz trim vienas komandas uzvarām.

Pagājušajā sezonā par Eirokausa ieguvēju kļuva Spānijas komanda "Gran Canaria", kas finansiālu apsvērumu dēļ izvēlējās nespēlēt Eirolīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi