Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Bostonas Celtics izcīna jau 20.uzvaru šosezon

Sezonas 20.uzvaru 25 spēlēs pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā izcīnīja Bostonas Celtics, nostiprinot savas līderpozīcijas kopvērtējumā.

Bostonas vienība viesos ar 116:110 (27:25, 29:37, 35:18, 25:30) pārspēja Toronto "Raptors" basketbolistus, kuriem šis bija trešais zaudējums pēdējās četrās spēlēs.

Lielisku sniegumu "Celtics" rindās turpināja demonstrēt Džeisons Teitams, kurš pirmdienas mačā izcēlās ar 31 punktu un 12 izcīnītām atlēkušajām bumbām zem groziem. Teitams realizēja piecus no desmit tālmetieniem.

Teitams šosezon vidēji mačā izcēlies ar 30,7 punktiem, spēdams realizēt 48,1% metienu no spēles, kā arī vidēji izpildījis 9,3 tālmetienus, sasniedzot karjeras labākos rādītājus.

Džeilens Brauns uzvarētāju rindās guva 22 punktus un sakrāja astoņas bumbas zem groziem un tik pat rezultatīvas piespēles, kamēr 18 punkti un septiņas piespēles Markusa Smārta kontā.

"Raptors" rindās 29 punkti, astoņas bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles Paskāla Siakama kontā, bet 21 punktu guva Skotijs Bārnss.

Ja pagājušajā sezonā "Celtics" bija labākā NBA komanda aizsardzībā, tad šosezon  - uzbrukumā. Vidēji mačā Bostonas komanda gūst 120 punktus, tuvākos sekotājus Fīniksas "Suns" (117,5) apsteidzot par 2,5 punktiem. "Celtics" ir arī labākā komanda tālmetienu realizācijā (40,2%), bet uzvara pār "Raptors" bija jau 21.spēle šosezon, kad gūti vismaz 110 punkti.

Ar 20 panākumiem 25 spēlēs "Celtics" ir līgas labākā komanda, bet tuvākie sekotāji ar bilanci 17-6 ir Milvoki "Bucks", kas pirmdien arī tika pie uzvaras.

Orlando "Magic" savā laukumā atzina "Bucks" pārākumu ar 102:109 (21:30, 24:26, 27:32, 30:21).

Uzvarētāju rindās Jannis Adetokunbo guva 34 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas zem groziem, 18+10 sakrāja Bobijs Portiss, bet 17 punktus, astoņas atlēkušās bumbas un desmit rezultatīvas piespēles pievienoja Džrū Holidejs.

Mājinieku sastāvā 25 punktus guva Francs Vāgners, bet pa 20 punktiem katrs savā kontā ierakstīja Paolo Bankero un Markelle Fulcs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi