Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Bukers gūst 35 punktus un palīdz Suns uzvarēt pagarinājumā

Devins Bukers svētdien ar 35 gūtiem punktiem kaldināja Fīniksas Suns komandas uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Suns" ar rezultātu 101:97 (26:29, 23:20, 27:18, 14:23, 11:7) pagarinājumā apspēlēja Šarlotas "Hornets", uzvarot trešajā un četrām izbraukuma spēlēm pret Dienvidaustrumu komandām.

Vēl uzvarētājiem 16 punktus pievienoja Kriss Pols, 14 punkti bija Deandrē Eitonam, bet Mikals Bridžess guva 13 punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un pārtvēra sešas bumbas.

Pretiniekiem rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Devonte Greiems, bet 22 punkti un desmit bumbas zem groziem bija Terijam Rozaieram, kurš ar precīzu tālmetienu 33,5 sekundes pirms pamatlaika beigām izlīdzināja rezultātu. Tikmēr Mailss Bridžess, kuram nav nekādas radniecības ar pretējā komandā spēlējošo Mikalu, guva 18 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, bet Gordonam Heivordam bija 15 punkti.

Savukārt otro uzvaru pēc kārtas izcīnījusi patreizējā NBA čempione Losandželosas "Lakers", kas mājās ar rezultātu 96:93 (22:21, 22:18, 25:30, 27:24) bija pārāka pār Orlando "Magic".

Laukuma saimnieki spēlēja bez saviem līderiem Lebrona Džeimsa un Entonija Deivisa, kuri turpina ārstēt savainojumus.

Viņu prombūtnē 24 punktus guva Deniss Šrēders, bet 21 punkts bija Kailam Kuzmam, kamēr 18 punktus pievienoja Montrezls Herels.

"Magic" rindās rezultatīvākais ar 26 punktiem bija Dveins Beikons. Pusotru sekundi pirms pamatlaika beigām Oto Porteram junioram bija iespēja panākt neizšķirtu un pagarinājumu, taču bumba pēc viņa izpildītā tālmetiena atsitās pret groza stīpu.

Citā mačā Denveras "Nuggets" savā laukumā ar rezultātu 126:102 (31:35, 34:20, 32:24, 29:23) uzvarēja Atlantas "Hawks".

"Nuggets" līderis Nikola Jokičs guva 16 punktus, izcīnīja desmit atlēkušās bumbas un astoņreiz rezultatīvi piespēlēja, bet Maikls Porters juniors guva 15 punktus un izcīnīja desmit bumbas zem groziem. Ārons Gordons Denveras komandā debitēja ar 13 punktiem.

"Hawks" komandā ražīgākais ar 21 gūtu punktu bija Trē Jangs.

Vēl svētdien Portlendas "Trail Blazers" Tampā ar rezultātu 122:117 (32:41, 36:33, 23:10, 31:33) guva virsroku pār Toronto "Raptors", kas zaudējusi 11 no pēdējām 12 spēlēm.

Uzvarētājiem 23 punktus, septiņus no tiem pēdējās divās minūtēs, guva Kristians Džeimss Makolums, bet 22 punkti bija Damjanam Lilardam.

"Raptors" rindās ar 26 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām atzīmējās Paskāls Sjakams, bet 20 punkti un astoņas rezultatīvas piespēles bija Fredam Vanvlītam.

Mačs notika trīs dienas pēc tam, kad pāreju pēdējā dienā "Raptors" uz "Trail Blazers" aizmainīja Normenu Pauelu, pretī saņemot Geriju Trentu junioru un Rodniju Hudu.

Austrumu konferencē pirmo vietu ar 32 uzvarām 56 spēlēs ieņem Filadelfijas "76ers", bet Rietumos un visā līgā līdere ar 34 panākumiem 55 cīņās ir Jūtas "Jazz".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi