Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Bukmeikeri: 2020. gada NBA čempiontituls nonāks Losandželosā

Jaunā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezona, kas sāksies 23. oktobrī, solās būt ļoti interesanti, jo pretendentu loks uz čempiontitulu šosezon būs daudz plašāks. Bukmeikeru vērtējumā lielākās izredzes uz triumfu ir Losandželosas Clippers vienībai, kurai piešķirts koeficients 4,70. Otras Losandželosas komandas – Lakers izredzes uz uzvaru turnīrā tiek vērtētas ar koeficientu 5,50.

Clippers vienība aizvadītajā vasarā ievērojami uzlaboja savu sastāvu, komandai pievienojot 2019. gada NBA čempionu Kavai Lenardu. Maiņas darījumā klubs ieguva arī līgas superzvaigzni Polu Džordžu. Tieši pateicoties šiem diviem spēlētājiem, Losandželosas komanda ir kļuvusi par favorīti uz triumfu gaidāmajā sezonā.

Titulētā Lakers komanda Optibet bukmeikeru vērtējumā ir otra favorīte uz uzvarai visā līgā. Šovasar komandai, papildus tās spīdeklim Lebronam Džeimsam, pievienojās vēl viens no čempionāta labākajiem spēlētājiem Entonijs Deiviss, kuram būs ļoti nopietna loma jaunajā Lakers spēles modelī. Aizvadītajā sezonā Deiviss vidēji spēlē izcēlās ar 25,9 punktiem, kā arī 12 atlēkušajām bumbām.

Optibet bukmeikeru vērtējumā Milvoki Bucks komanda tiek uzskatīta par trešo iespejamāko favorīti komandu līgā. Bukmeikeri vienības izredzes uz čempiontitulu vērtē ar koeficientu 7,25. Filadelfijas 76ers izredzes uz uzvaru līgā tiek vērtētas ar 8,75 lielu koeficientu. Filadelfijas vienība aizvadītajā vasarā ļoti nopietni pastiprināja savu sastāvu, apliecinot nopietnus nodomus gaidāmajā sezonā.

Jaunā NBA sezona sāksies 23. oktobrī (pēc Latvijas laika), kad tiks aizvadītas divas spēles – Toronto Raptors pret Ņuorleānas Pelicans, kā arī Lakers pret Clippers.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi