Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Bukmeikeri: Latvijas basketbola izlase izkļūs no grupas, rezultatīvākais būs Bertāns

Visticamāk, Latvijas vīriešu basketbola izlase Eiropas čempionātā izkļūs no savas grupas un turpinās cīņu izslēgšanas spēlēs, prognozē sporta totalizators viensviens.lv.

Lielākās izredzes Latvijai ir ieņemt otro vietu D grupā, šāda iespēja novērtēta ar likmes koeficientu 2.1, kas atbilst 38% varbūtībai sasniegt šo rezultātu. Izredzes, ka Latvijas basketbola izlase tomēr neiekļūs izslēgšanas spēlēs ir vien 3% (likmes koeficients 30.00).

"Šī brīža prognozes liecina, ka Latvijas valstsvienība basketbolā, vismaz pirmajā posmā, jeb spēlējot D apakšgrupā pret Čehiju, Ukrainu, Beļģiju, Lietuvu un Igauniju, sevi parādīs no labākās puses un varēsim vērot vairākas aizraujošas uzvaras," stāsta sporta totalizatora viensviens.lv vadītājs Arvīds Rasa. Viņš arī apgalvo, ka visticamāk Latvijas komandas fani varēs priecāties par vismaz trīs uzvarām D grupā. Saskaņā ar sporta totalizatora viensviens.lv aplēsēm, iespēja, ka Latvijas basketbola komanda uzvarēs trīs grupas spēlēs ir 33% (2.5), bet izredzes uzvarēt četrās grupas spēlēs ir 32% (2.4).

Tomēr bukmeikeri arī norāda, ka tālākajās spēlēs Latvijas basketbolistiem klāsies daudz smagāk. Pastāv liela varbūtība, ka komanda izkritīs astotdaļfinālā - 43% (1.85) vai ceturtdaļfinālā 38% (2.1)

Par potenciāli rezultatīvāko Latvijas spēlētāju bukmeikeri nosaukuši Dairi Bertānu. Izredzes, ka tieši viņš būs tas, kurš Latvijas basketbola komandā gūs visvairāk punktu tiek vērtētas ar 32% (2.50) varbūtību, bet tālāk seko Kaspars Bērziņš ar 26% (3.00) varbūtību. Tajā pašā laikā rezultatīvākā piespēlētāja godam ir vairāki pretendenti – Jānis Strēlnieks – 32% varbūtība jeb likmes koeficients 2.5, Jānis Timma – 26% (3.00) un Bertāns  – 23% (3.5).

Visbeidzot, atlēkušo bumbu kategorijā galvenais favorīts ir tikai viens – K. Bērziņš – 44% (1.8).

EuroBasket 2015 čempionu titulu titulu varētu iegūt Francija, šāda iespēja tiek vērtēta ar 28% (2.85) varbūtību. Bukmeikeri lēš, ka šai prognozei īstenoties palīdzēs gan iespaidīgais sastāvs ar virkni NBA spēlētāju ierindā, gan Francijas kā mājinieku priekšrocības izslēgšanas spēlēs. Tikmēr ierastie pēdējo gadu galvenie favorīti – Spānija, šoreiz kā otrie ar 21% (3.85) varbūtību gūt uzvaru čempionātā.

EuroBasket 2015 apakšgrupu turnīri no 5. līdz 10. septembrim notiks Rīgā, Zagrebā, Monpeljē un Berlīnē, savukārt izslēgšanas spēles tiek rīkotas Francijas pilsētā Lillē. Eiropas čempioni basketbolā būs zināmi 20.septembrī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi