Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Cer uz vairākiem tūkstošiem Latvijas līdzjutēju šovakar Tallinā

Latvijas Basketbola savienība (LBS) cer, ka U-20 izlases cīņu ar Itālijas komandu šovakar Tallinā Eiropas čempionāta finālā klātienē noskatīsies tūkstošiem līdzjutēju no Latvijas, sacīja LBS komunikācijas vadītājs Artūrs Portnovs.

LBS ir noorganizējusi, ka šodien uz Tallinu ir devies viens fanu autobuss. LBS vēlējusies nodrošināt vēl transportlīdzekļus, taču viņu sadarbības partneriem vairs nebija pieejami brīvi autobusi. Tomēr paziņojumi sociālajos tīklos un noskaidrotais dažādās Latvijas pašvaldībās liecina, ka uz Tallinu pošas ļoti daudz līdzjutēju.

Arī Portnovs atzina, ka jūtama liela interese par gaidāmo spēli, jo "telefons ir karsts". Viņš zināja teikt, ka vairāki cilvēki uz Igauniju brauks no festivāla "Positivus", kā arī no Liepājas, Ventspils u.c.

Portnovs norādīja, ka arī vairāki Latvijas vīriešu izlases basketbolisti brauks "atbalstīt puikas". Piemēram, Latvijas izlases kandidāts, šogad Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) draftētais Jānis Timma par došanos uz Tallinu šodien savā "Twitter" kontā paziņoja, vēl esot Varšavas lidostā, kur viņš atradās pa ceļam no Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV) uz Rīgu. Tagad Timma jau nolaidies Rīgas lidostā un drīzumā dosies tālāk uz Tallinu.

Kā ziņots, Latvijas līdz 20 gadiem veco basketbolistu izlase Eiropas čempionāta finālā šovakar tiekas ar Itālijas vienaudžiem. Mačs sāksies plkst.20.15.

Šī būs otrā reize Latvijas basketbola vēsturē, kad valsts izlase spēlējusi Eiropas čempionāta finālā. Latvijas vīru valstsvienība 1935.gadā kļuva par pirmajiem kontinenta čempioniem, finālā uzvarot spāņus, bet 1939.gadā tika izcīnīta otrā vieta aiz Lietuvas, taču togad turnīrs tika izspēlēts pēc viena apļa spēlēm bez atsevišķiem mačiem par medaļām. Neviena cita Latvijas vīriešu un sieviešu komanda ne pieaugušo, ne jauniešu un junioru vecumā nekad līdz finālam nav tikusi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi