Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

Čikāgas Bulls centra spēlētājs Noā izlaidīs maču pret Porziņģa Knicks

Čikāgas Bulls centra spēlētājs Žoakims Noā izmežģījis plecu, tādēļ nespēlēs divas nedēļas un izlaidīs Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta maču pret latviešu talanta Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas Knicks komandu, otrdien paziņoja Čikāgas klubs.

Noā guva savainojumu pirmdienas duelī, kad Bulls savā laukumā ar 102:105 zaudēja Bruklinas Nets vienībai. Basketbolistam būs jāizlaiž vismaz sešas spēles, tai skaitā mačs pret Knicks.

Deviņas NBA sezonas aizvadījušais Noā šogad vidēji guvis 4,5 punktus, kas ir viņa zemākais karjeras rādītājs. Basketbolists realizējis tikai 40,4% metienu no spēles.

Zīmīgi, ka Noā savas sezonas labāko rezultātu guva sestdienas mačā tieši pret Knicks klubu, kad iekrāja 21 punktu un desmit atlēkušās bumbas. Tiesa, viņa sniegums Čikāgas klubu neglāba no zaudējuma ar 91:107.

Nākamā abu komandu savstarpējā spēle paredzēta 1.janvārī.

Jau vēstīts, Knicks komandas lielākā zvaigzne Karmelo Entonijs traumas dēļ varētu izlaist nākamo spēli.

Trešdien gaidāma spēle, kurā Knicks viesosies pie pagājušās sezonas līgas finālistes Klīvlendas Cavaliers, tomēr Entonijs varētu netikt pie dueļa ar savu labu draugu Lebronu Džeimsu, jo pašlaik cīnās ar potītes sastiepumu. Kā pēc otrdienas treniņa pavēstīja sportists, lēmums, vai doties laukumā, tiks pieņemts vien neilgi pirms mača.

Entonijs potīti izmežģīja pirmdienas spēles otrajā puslaikā, kad sadūrās ar komandas biedru Robinu Lopesu. Ja dažbrīd sezonas laikā viens no līgas šī brīža slavenākajiem spēlētājiem nav demonstrējis augstvērtīgu sniegumu, iepriekšējās divās spēlēs viņš ne tikai vidēji sametis 25 punktus, bet arī realizējis 59% metienu.

Tāpat Knicks komandā pašlaik traumēts ir arī Kails O'Kvins.

Trešdien Knicks pret Cavaliers sāks trīs izbraukuma spēļu sēriju. Turpinājumā ņujorkieši tiksies arī ar Atlantas Hawks un Bostonas Celtics. Savukārt pēc tam Knicks savā laukumā cīnīsies ar Detroitas Pistons, bet 2016.gadu iesāks ar maču pret Bulls.

Ar 14 uzvarām 29 spēlēs Knicks atrodas 11.pozīcijā Austrumu konferencē. Zīmīgi, ka Knicks tikai par trim uzvarām atpaliek no pagājušās sezonas rādītāja, kad sasniedza zemāko rādītāju kluba vēsturē.

Tikmēr Bulls piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas. Kopā šosezon Čikāgas klubs izcīnījis 15 uzvaras 26 spēlēs, kas tam dod sesto vietu Austrumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi