Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Citas komandas interesējas par Knicks spēlētājiem; Porziņģis cer spēlēt play-off

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis pirmdien uzsvēra, ka negatavojas sezonas izskaņā speciāli zaudēt spēles, liekot noprast, ka vēlas, lai Ņujorkas Knicks komandas vadība piesaista kādu veterānu pirms Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pāreju termiņa beigām.

Jau otro sezonu pēc kārtas Knicks komanda iesāka veiksmīgi, tomēr kopš Ziemassvētku laika tā vairāk zaudē nekā uzvar, šobrīd atrodoties ārpus izslēgšanas turnīra zonas.

"Izslēgšanas spēļu pieredze man individuāli šajā karjeras posmā būtu ļoti nozīmīga. Jo drīzāk, jo labāk," pirmdien vietējiem žurnālistiem pauda Porziņģis, kad viņam jautāja, kas Knicks komandai būtu jādara līdz 8.februārī gaidāmajam pāreju termiņa noslēgumam. "Lielākā daļa no mūsu komandas puišiem nav izbaudījuši šo "play-off" pieredzi."

Knicks komanda tikusi pie 22 uzvarām 50 spēlēs, ieņemot desmito vietu Austrumu konferencē. Kā pēdējā izslēgšanas turnīra zonā šobrīd ir Filadelfijas 76ers, kas guvusi 24 uzvaras 47 cīņās.

Kā vēsta vietējie mediji, citas komandas izrādījušas interesi par vairākiem Knicks spēlētājiem, ieskaitot Villiju Ernangomesu, Kailu O'Kvinu, Enesu Kanteru, Lensu Tomasu un Kortniju Lī. Knicks bija labs sezonas sākums, tomēr pēdējās 19 spēlēs tā cietusi 14 neveiksmes.

Šobrīd nav zināms vai komandas vadība vēlas atlikušajā sezonas daļā attīstīt jaunos basketbolistus, vai arī turpināt cīņu par izslēgšanas turnīru.

"Domāju, viņi zina, ka es vēlos būs izslēgšanas turnīrā un tas ir vienīgais manā prātā," Porziņģis uzsvēra, ka negatavojas speciāli atdot mačus. "Izslēgšanas spēļu sasniegšana ir vienīgais uz ko fokusējos."

Tāpat Ņujorka lūko iespējas atbrīvoties no franču centra spēlētāja Žoakima Noā, vēsta Yahoo Sports žurnālists Šems Karanija.

Knicks ar 32 gadus veco basketbolistu ir līgums līdz 2020.gadam. Aizpērn abas puses noslēdza četru gadu līgumu par 72 miljoniem ASV dolāru (58 miljoniem eiro).

"Avoti: Pēc pagājušajā nedēļā treniņos notikušā mutiskā konflikta starp Noā un treneris Džefu Hornačeku Knicks meklē iespējas kā atbrīvoties no Noā," tviterī raksta Karanija.

Noā pirms piektdienas mača personīgu iemeslu dēļ pameta Knicks komanda un vēl nav atgriezies treniņos. Kā raksta ESPN basketbola apskatnieks Aiens Beglijs, francūzis, visticamāk, nepalīdzēs arī otrdienas mačā pret Bruklinas Nets.

"Noā nav kopā ar komandu un gaida Knicks norādījumus par turpmākajiem soļiem. Nav bijušas sarunas par izpirkuma summu līgumam," raksta Beglijs, arī atsaucoties uz anonīmiem avotiem.

Savukārt Hornačeks paudis, ka Noā varētu atgriezties šajā nedēļā, plašākus komentārus par komandas un basketbolista komunikāciju nesniedzot.

Noā novembrī beidzās 20 spēļu diskvalifikācija, kuru basketbolists saņēma par aizliegto vielu lietošanu, tādējādi Knicks komandai vajadzēja atbrīvot vienu vietu sastāvā. Ņujorkas komanda šķīrās no lietuvieša Mindauga Kuzminska, kurš tagad karjeru turpina Daira Bertāna pārstāvētajā Itālijas klubā Milānas EA7 Emporio Armani.

Pēc atgriešanās sastāvā 2013./2014.gada sezonas NBA labākais aizsardzības spēlētājs Noā gan nav ticis pie ievērojama spēles laika. No septiņiem nospēlētājiem mačiem visvairāk viņš tika spēlēt 30.decembrī, kad 13 minūtes sameta četrus punktus un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

Nākamajā spēlē Knicks otrdien uzņems otru Ņujorkas vienību Bruklinas Nets, ko uzvarējusi iepriekšējās trijās sezonas spēlēs, turklāt ar vidēji 14,3 punktu pārsvaru.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi