Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

CSKA uzveic Blūma Gescrap un iekļūst Eirolīgas Final Four

Zaudējumu ULEB Eirolīgas turnīra basketbolā ceturtdaļfināla sērijas ceturtajā mačā piektdien piedzīvoja latviešu saspēles vadītāja Jāņa Blūma pārstāvētā Spānijas komanda Bilbao Gescrap Bizkaia, izstājoties no turpmākām sacensībām.

Aizvadītajā mačā Gescrap Bizkaia ar rezultātu 71:73 (15:21, 13:18, 19:17, 24:17) savā laukumā piekāpās spēcīgajai Krievijas komandai Maskavas CSKA, sērijā līdz trim uzvarām ciešot neveiksmi ar rezultātu 1-3.

Vēl pēdējā minūtē Gescrap Bizkaia atradās zaudētājos ar 66:71, tomēr pēdējās sekundēs spēja pietuvoties līdz 70:71, bet līdz uzvaras izcīnīšanai tai nedaudz pietrūka.

Latvietis šoreiz laukumā pavadīja desmit minūtes un 37 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, realizējot abus izpildītos divpunktu metienu, bet grozam garām raidot visus trīs tālmetienus. Vēl Blūms izpildīja vienu rezultatīvu piespēli un pamanījās nopelnīt četras personīgās piezīmes, maču pabeidzot ar negatīvu efektivitātes koeficienta rādītāju -2.

Gescrap Bizkaia rindās rezultatīvākais ar 19 gūtajiem punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Ārons Džeksons, bet CSKA vienības labā 23 punktus un astoņas bumbas zem groziem iekrāja Andrejs Kiriļenko.

Blūms bija pirmais latviešu basketbolists vēsturē, kurš spējis iekļūt ULEB Eirolīgas izslēgšanas spēlēs.

Tādējādi CSKA iekļuva ULEB Eirolīgas Final Four turnīrā, kur tiksies ar Atēnu Panathinaikos un Telavivas Maccabi pāra uzvarētājiem. Savukārt finālturnīra otro pāri veidos Barcelona un Pireju Olympiacos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi