Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Dāvim Bertānam 7 gūti punkti; Spurs savā laukumā pārspēj Thunder vienību

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, palīdzēdams Sanantonio Spurs komandai ar rezultātu 116:102 (38:25, 34:38, 20:15, 24:24) savā laukumā izcīnīt uzvaru pār Oklahomsitijas Thunder.

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā iemeta divus no četriem tālmetieniem un savu vienīgo soda metienu.

Viņš arī izcīnīja divas atlēkušās bumbas, bloķēja vienu metienu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. Spurs ar Bertānu laukumā guva par četriem punktiem vairāk nekā ielaida. Laukuma saimniekiem ar 27 punktiem un desmit atlēkušajām bumbām izcēlās Lamarkuss Oldridžs, bet 22 punkti bija Rūdijam Gejam.

Thunder vienībā ar 19 punktiem, deviņām bumbām zem groziem un astoņām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Rasels Vestbruks, bet 17 punkti un 13 atlēkušās bumbas bija jaunzēlandietim Stīvenam Edamsam. Viesiem šoreiz nevarēja palīdzēt viens no līderiem Pols Džordžs, kurš guvis nelielu savainojumu.

Spurs jau spēles sākumā pēc neliela izrāviena ieguva 14 punktu pārsvaru, bet puslaika beigās Thunder pietuvojās līdz mīnus četriem punktiem. Trešajā ceturtdaļā Spurs nostiprinājās vadībā, kuru saglabāja līdz pat mača finālsvilpei. Bertāns abus savus tālmetienus iemeta ceturtās ceturtdaļas pirmajā pusē.

Spurs ar 35 uzvarām 64 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu, kamēr Thunder ar 38 panākumiem 62 dueļos atrodama trešajā vietā.

Sanatonio vienība nākamo maču aizvadīs pirmdien, kad mājās spēkosies ar Rietumu konferences vicelīderi Denveras Nuggets.

Jau ziņots, ka sestdien Ņūorleānas Pelicans rindas oficiāli papildināja Dāvja Bertāna vecākais brālis Dairis. Tādējādi pasaules spēcīgākajā basketbola līgā šobrīd spēlē jau četri Latvijas sportisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi