Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Dāvis Bertāns noslēdzis sadarbības līgumu ar basketbola aizsargekipējumu ražotāju no Latvijas

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio Spurs spēlētājs Dāvis Bertāns noslēdzis vairāku gadu sadarbības līgumu ar basketbola aizsargekipējumu ražotāju BLINDSAVE. Līgums paredz, ka turpmāk Dāvis Bertāns NBA spēlēs un treniņos izmantos Latvijā ražoto BLINDSAVE aizsargekipējumu un kompresijas apģērbu, informē uzņēmumā.

Līdz ar līguma noslēgšanu Bertāns dos tiesības uzņēmumam izmantot savu vārdu un tēlu komunikācijai ar sabiedrību.

“Ar BLINDSAVE produktiem jau spēlēju Latvijas izlases sastāvā aizvadītajā Eiropas čempionātā. Ņemot vērā, cik dinamisks un atlētisks pēdējos gados ir palicis baksketbols, it īpaši NBA, man ir svarīgi spēlēs un treniņos lietot ekipējumu, kas pasargā no dažāda veida triecieniem un ļauj spēlēt brīvi. Tādēļ esmu ļoti priecīgs par sadarbību ar BLINDSAVE, jo šo ekipējumu jau esmu pārbaudījis kaujas apstākļos, un tas ir lielisks,” atzīst Bertāns.

Līgums ir noslēgts uz vairākiem gadiem, turklāt tas arī paredz D.Bertāna īpašā dizaina izstrādi (limited edition) kādam no BLINDSAVE produktiem.

BLINDSAVE vadītājs Andis Blinds atzīst, ka sadarbība ar Dāvi uzņēmumam ir ļoti svarīga, turklāt viņš ir kļuvis par pirmo spēlētāju, ar kuru noslēgts šāda veida sadarbības līgums: “Dāvis ir talantīgs spēlētājs, tādēļ esam gandarīti, ka mums ir izdevies vienoties par sadarbību ar Dāvi, kurš pasaules spēcīgākajā līgā tagad spēlēs ar Latvijā ražoto BLINDSAVE aizsargekipējumu. Ļoti ceru, ka tas palīdzēs Dāvim nostiprināties NBA un parādīt tajā savu labāko sniegumu, bet mums kļūt atpazīstamākiem ASV basketbola tirgū.”

BLINDSAVE pagājušajā Eiropas čempionātā atbalstīja vīriešu un sieviešu nacionālās izlases, kā arī 3x3 basketbola izlasi, nodrošinot spēlētājus ar nepieciešamo ekipējumu.

BLINDSAVE ir sporta aizsargekipējumu ražotājs, kas, izmantojot unikāla materiāla īpašības un funkcionalitāti, izstrādājis plānākus, komfortablākus un triecienizturīgākus aizsargus, kas piemēroti basketbolistiem un citiem sporta veidu pārstāvjiem. Visi BLINDSAVE produkti ir radīti un ražoti Latvijā.

Top komentāri

Neslāvs
N
Te mūsu zeltenēm būtu rindā jāstāv, lai ieņemtu stiprus bērneļus.
Ieva
I
Tie jau sūda Florbolisti ...
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi