Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Dāvis Bertāns palīdz Spurs uzvarēt NBA līderi Bucks

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns svētdien iemeta piecus punktus un palīdzēja viņa pārstāvētajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Sanantonio Spurs regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 121:114 (25:32, 29:28, 33:23, 34:31) uzvarēt kopvērtējuma līderi Milvoki Bucks.

Spurs vienībai šī bija jau piektā uzvara pēc kārtas, kas ļāvis nostiprināties Rietumu konferences labāko astoņniekā.

Bertāns svētdienas mačā laukumā pavadīja 27 minūtes, kuru laikā iemeta vienu no trim divpunktu metieniem un vienu no pieciem trejačiem. Tāpat latvieša kontā četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba un divas piezīmes. Kamēr viņš bija laukumā, Spurs iemeta par 19 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija otrais labākais rezultāts komandā.

Mājinieku rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Lamarkuss Oldridžs, kuram arī 15 atlēkušās bumbas, bet 28 punktus pievienoja Demars Derouzens.

Savukārt Bucks komandu no zaudējuma neglāba Grieķijas zvaigznes Janna Adetokunbo 27 punkti un 13 atlēkušās bumbas, bet 21 punktu pievienoja Ēriks Bledso.

Spēles pirmajā puslaikā pārsvars piederēja Bucks basketbolistiem, kuri pirmajā ceturtdaļā ieguva pat 15 punktu pārsvaru, bet lielajā pārtraukumā devās ar sešu punktu vadību (60:54). Otrajā puslaikā Spurs vienībai gan izdevās mainīt cīņas ritējumu un trešajā ceturtdaļā izvirzīties vadībā. Savukārt noslēdzošajā ceturksnī mājinieku pārsvars arī sasniedza 15 punktus, noslēgumā viņiem tiekot pie gana droša panākuma.

Bucks komandai šis bija trešais zaudējums pēdējo piecu maču laikā.

Spurs ar 38 uzvarām 67 spēlēs ir Rietumu konferences septītajā vietā, kamēr Bucks guvusi 50 uzvaras 67 cīņās un ir pirmā ne tikai Austrumos, bet arī visā līgā.

Nākamo spēli Spurs aizvadīs otrdien, kad viesosies pie pašlaik savainojumu ārstējošā Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas Mavericks.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka svētdien debiju NBA piedzīvoja Dāvja Bertāna brālis Dairis, kurš nospēlēja sešas minūtes, bet viņa pārstāvētā Ņūorleānas Pelicans izbraukumā ar rezultātu 116:128 (33:26, 33:39, 20:29, 30:34) piekāpās Atlantas Hawks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi