Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Decembra Sporta Avīzē – intervija ar Andri Biedriņu

Viņš bija pirmā neatkarīgās Latvijas sporta superzvaigzne. Andris Biedriņš piedzīvoja augstu lidojumu, parakstot desmitiem miljonu vērtu līgumu, bet traumas un motivācijas problēmas karjeru pavērsa straujā pikējumā pret zemi. Kontraktam noslēdzoties, 2014. gada pavasarī Andris atgriezās Latvijā un kopš tā laika dzīvojis ļoti privātu dzīvi, visu uzmanību veltot ģimenei.

“Pagājis tik ilgs laiks, ka jau pašam nedaudz sāk gribēties lēnā garā atgriezties basketbola virtuvē,” plašā intervijā decembra Sporta Avīzē saka kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas spēlētājs. “Tagad visvairāk sāp tas, ka cilvēki vislabāk atceras tos pēdējos gadus, kas bija sliktākie. Uzskatu, ka man bija ļoti laba karjera, es daudz ko sasniedzu, biju pirmais draftētais. Tomēr atceras tikai, ka tu nevari iemest sodiņus, laiku, kad tu nespēlēji un sēdēji uz soliņa. Par to man ir škrobe, bet ne uz vienu ļaunu prātu neturu.”

Decembra Sporta Avīze no otrdienas, 5. decembra būs pieejama abonentiem un labākajās preses tirdzniecības vietās, bet jau šodien ir atrodama digitāli portālā ekiosks.lv.

Decembra Sporta Avīzē meklējiet arī interviju ar bronzas izlases dzelzs vīru Kristapu Zīli, ieskatu atkarību raisošajās ziemas peldēs, pētījumu, kāpēc drīz pēc diētu noslēgšanas liela daļa cilvēku zaudēto svaru uzņem atpakaļ, un vēl citus aizraujošus stāstus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi