Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Durants varētu izlaist arī NBA finālsērijas sākumu

Viens no Goldensteitas Warriors līderiem Kevins Durants traumas dēļ varētu izlaist Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas sākumu.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka iepriekšējo divu gadu NBA čempione Warriors piekto reizi pēc kārtas sasniegusi finālu, tomēr pēdējās piecas komandas spēles kājas muskuļa traumas dēļ izlaidis Durants.

NBA fināls sāksies 30.maijā, bet Warriors ceturtdien norādīja, ka Duranta atgriešanās uz sērijas pašu sākumu nav diez ko reāla.

"Šobrīd nav lielu izredžu, ka Durants varētu spēlēt jau sērijas sākumā, bet mēs esam cerīgi noskaņoti par viņa atgriešanos vēlāk," pauda klubs.

Pie viena NBA čempioni arī norādīja, ka Duranta rehabilitācija šobrīd ritot pēc plāna.

Durants iepriekšējos divus gadus bijis NBA finālsērijas vērtīgākais basketbolists, bruģējot komandas ceļu pretī tituliem.

Basketbolists nepiedalījās Rietumu konferences finālsērijā pret Portlendas Trail Blazers, ko Warriors apspēlēja ar 4-0, bet savainojumu Durants guva vēl sērijā pret Hjūstonas Rockets.

Traumu joprojām turpina ārstēt cits Warriors basketbolists Demarkuss Kazinss. Viņa atgriešanās arī gaidāma NBA fināla laikā.

Warriors komanda NBA finālā tiksies ar Toronto Raptors vai Milvoki Bucks. Pašlaik Austrumu konferences finālā ar 3-2 vadībā atrodas Raptors.

Durants izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā gūti 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Pērn Goldensteitas Warriors otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas Cavaliers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi