Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Durentam triple-double uzvarā Ņujorkas derbijā

Kevins Durents trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā Ņujorkā sakrāja triple-double, viņa pārstāvētajai Bruklinas Nets svinot uzvaru.

Bruklinas "Nets" viesos pieveica tiešo konkurenti uz augstāku vietu "play-in" turnīrā Ņujorkas "Knicks" ar 110:98 (25:29, 25:38, 22:15, 38:16).

Durents palīdzēja Bruklinas vienībai atspēlēt 21 punkta deficītu trešajā ceturtdaļā un uzvarēt ar 32 punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un desmit atlēkušajām bumbām. Kairijs Ērvings sakrāja 24 punktus, izcīnot astoņas atlēkušās bumbas un sakrājot septiņas rezultatīvas piespēles.

Bruklinas komanda, kurai nākamajā nedēļā ir nodrošināta vieta "play-in" turnīrā, uzlaboja bilanci līdz 42-38 un vēl var pakāpties no devītās vietas uz septīto.

"Nets" šosezon izbraukumā uzvarēja 24 no 41 spēles, sasniedzot kluba rekordu.

Mājiniekiem 24 punktus guva Aleks Bērks, 23 punktus, kā arī pa septiņām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm pievienoja Rovans Berets.

Citā spēlē Čikāgas "Bulls" mājās piekāpās Austrumu konferences otrajai vienībai Bostonas "Celtics" ar 94:117 (19:32, 32:35, 16:24, 27:26).

Džeilens Brauns uzvarētāju labā guva 25 punktus.

Bostonas klubs par divām uzvarām atpaliek no Maiami "Heat", bet par uzvaru apsteidz čempioni Milvoki "Bucks" un Filadelfijas "76ers", kurām ir par spēli mazāk.

"Celtics" pirmoreiz kopš 2017./2018.gada sezonas sasniedza 50 uzvaru atzīmi.

Losandželosas "Clippers", kam būs jāspēlē "play-in" turnīrā, mājās pieveica pamatturnīrā uzvaru jau nodrošinājušo Fīniksas "Suns" ar 113:109 (26:22, 34:9, 27:30, 26:48).

"Suns" atpūtināja savas zvaigznes Devinu Bukeru, Krisu Polu, Džeju Krauderu un Deandrē Ītonu.

Išmeils Veinraits līderu labā guva 20 punktus un sakrāja astoņas atlēkušās bumbas, bet rezultatīvākais "Clippers" rindās ar 24 punktiem bija Normens Pauels.

Jau ziņots, ka Kristaps Porziņģis trešdien guva 26 punktus un sakrāja 18 atlēkušās bumbas, taču viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" viesos bija spiestapiekāpties Atlantas "Hawks", kas svinēja uzvaru pār "Wizards" ar 118:103 (40:31, 27:34, 28:18, 23:20).

Porziņģis laukumā pavadītajās 32 minūtēs un 21 sekundē grozā raidīja četrus no astoņiem divpunktu un četrus no astoņiem trīspunktu metieniem. Vēl viņa rēķinā bija 18 atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, viena pārķerta bumba, divi bloķēti metieni, trīs kļūdas un trīs personiskās piezīmes, kā arī +/- rādītājs -3.

Porziņģis Vašingtonas vienībā bija rezultatīvākais, bet pa 12 punktiem guva Korijs Kisperts unDaniels Gefords.

"Hawks" rindās Trejs Jangs guva 30 punktus un sakrāja 11 rezultatīvas piespēles, bet 26 punkti un desmit atlēkušās bumbas Danilo Galinari kontā.

"Wizards" ar 35 uzvarām 80 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē, bet "Hawks" ar 42 panākumiem ir astotā un piedalīsies "play-in" spēlēs.

"Wizards" komandai šosezon palikušas vēl divas spēles un nākamajā no tām Vašingtonas basketbolisti piektdien savā laukumā tiksies ar Ņujorkas "Knicks", kam ir tāda pati bilance kā kaimiņiem no Vašingtonas.

Dāvis Bertāns trešdien guva deviņus punktus, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" izbraukumā piespiežot Detroitā "Pistons" vienību atzīt Dalasas "Mavericks" pārākumu ar 113:131 (34:32, 24:33, 28:34, 27:32).

Bertāns spēlēja 12 minūtes un 27 sekundes, grozā raidot trīs no pieciem tālmetieniem, bet neprecīzam esot vienīgajam divpunktu metienam. Rūjienietis izcīnīja arī divas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, vienu personisko piezīmi un +/- rādītāju trīs.

Luka Dončičs uzvarētājiem guva 26 punktus, sakrāja 14 rezultatīvas piespēles, astoņas atlēkušās bumbas un sešas kļūdas. 24 punkti tika Džeilenam Bransonam, vēl četriem basketbolistiem izcīnot no 12 līdz 13 punktiem.

"Pistons" rindās Keids Kaninghems guva 25 punktus, deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, bet 19 punkti un 14 atlēkušās bumbas Aizejas Stjuarta rēķinā.

"Mavericks" uzvarējusi 50 no 80 aizvadītajām cīņām un ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr "Pistons" ar 23 panākumiem Rietumos ir priekšpēdējā.

Nākamā spēle Dalasas vienībai notiks piektdien mājās ar Portlendas "Trail Blazers".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi