Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Džeimss kā pirmo Visu zvaigžņu spēles komandai atkal izvēlas Durantu

Lebrons Džeimss savai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles komandai kā pirmo jau otro gadu pēc kārtas ceturtdien izraudzījās vienu no Goldensteitas Warriors līderiem Kevinu Durantu.

Pēc triumfa līdzjutēju, spēlētāju un mediju balsojumā par šī gada NBA Visu zvaigžņu spēles kapteiņiem izvēlēti Džeimss no Losandželosas "Lakers" un Milvoki "Bucks" līderis Jannis Adetokunbo. Līdz ar to abi kapteiņi ceturtdien īpašā draftā no visiem Visu zvaigžņu spēlē iekļautajiem spēlētājiem pamīšus varēja komplektēt savas komandas.

Šāds formāts NBA Visu zvaigžņu spēlei ir otro gadu pēc kārtas, bet pirmo reizi drafts tika pārraidīts televīzijā.

Kā pārraidē atzina Džeimss, pērn viņš kā pirmo savai komandai izvēlējās Durantu, turklāt šoreiz izvēle bija tieši tāda pati. Vēl "Lakers" līdera izlasē no starta pieciniekā iebalsotajiem spēlētājiem nonāca bijušais komandas biedrs Kairijs Ērvings (Bostonas "Celitics"), Kavai Lenards (Toronto "Raptors") un pagājušās sezonas vērtīgākais spēlētājs Džeimss Hārdens (Hjūstonas "Rockets").

Savukārt starp rezervistiem tie bija Entonijs Deiviss (Ņūorleānas "Pelicans"), Klejs Tompsons (Goldensteitas "Warriors"), Damjans Lilards (Portlendas "Trail Blazers"), Rasels Vestbruks (Oklahomasitijas "Thunder"), Lamarkuss Oldridžs (Sanantonio "Spurs"), Karls Entonijs Taunss (Minesotas "Timberwolves") un Bredlijs Bīls (Vašingtonas "Wizards").

Tikmēr kā īpašais spēlētājs no divām leģendām Džeimsa komandai pievienojās viņa labs draugs Dveins Veids (Maiami "Heat"), kurā NBA aizvada savu pēdējo sezonu.

Otrā komandā Adetokunbo no starta piecinieka spēlētājiem izvēlējās vispirms Stefanu Kariju no "Warriors", bet pēc tam sekoja Žoels Embīds (Filadelfijas "76ers"), Pols Džordžs ("Thunder") un Kemba Volkers (Šarlotas "Hornets").

No rezervistiem grieķa komandā tika iekļauti Kriss Midltons ("Bucks"), Nikola Jokičs (Denveras "Nuggets"), Bens Simonss ("76ers"), Bleiks Grifins (Detroitas "Pistons"), D'Endželo Rasels (Bruklinas "Nets"), Nikola Vučevičs (Orlando "Magic") un Kails Laurijs ("Raptors"). Savukārt kā leģenda šai vienībai pievienojās Dirks Novickis (Dalasas "Mavericks"), kurš tika izvēlēts kā pats pēdējais.

Zīmīgi, ka uzreiz pēc drafta Džeimss un Adetokunbo pārsteidzoši veica maiņas darījumu - Vestbruks nonāca pie grieķa, kamēr pie Džeimsa pārnāca Simonss.

Šīs sezonas NBA Visu zvaigžņu spēle notiks 17.februārī Šarlotā, kur mājas spēles aizvada "Hornets" vienība.

Iepriekšējā sezonā starp rezervistiem tika izraudzīts arī latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, taču ceļgala krustenisko saišu plīsums pārvilka strīpu pāri viņa cerībām debitēt NBA Visu zvaigžņu spēlē.

Tiesa, šī Visu zvaigžņu spēle neiztiks bez Latvijas basketbolistu dalības, jo Bruklinas "Nets" pārstāvis Rodions Kurucs piedalīsies Uzlecošo zvaigžņu mačā.

Pērn NBA Visu zvaigžņu spēlē Džeimsa komanda ar rezultātu 148:145 uzvarēja Karija vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi