Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Eirolīga: Barcelona kā pirmie Final Four, Blūms pret CSKA turpina Bilbao

Kā pirmie ULEB Eirolīgas Final Four turnīrā otrdien iekļuva_ Barcelona _basketbolisti no Spānijas, kuri arī sērijas trešajā spēlē prata pārspēt Kazaņas Unics komandu no Krievijas – 67:56. Tikmēr iedzinējos ceturtdaļfināla sērijā nonākuši pašreizējie čempioni Atēnu Panathinaikos, kuri ar 62:65 atzina Telavivas Maccabi pārākumu.

Barcelona iepriekš triumfēja abos mačos savā laukumā (78:66, 66:63), tādēļ bija jāsper vēl tikai viens solis ceļā uz Final Four. Pirmo gan puslaiku uzvarēja Unics, bet pirms izšķirošajām 10 minūtēm ar viena punkta pārsvaru vadībā jau Barcelona. Ar 21:11 spāņi bija pārāki 4.ceturtdaļā, paņemot uzvaru spēlē (67:56) un sērijā – 3:0. Huans Karloss Navarro uzvarētājiem guva 21 punktu.

Maccabi bija vadībā pēc puslaika ar 41:28, cīņas turpinājumā Pao gan pietuvojās pat līdz punkta deficītam (60:61), tomēr galotnē pārāki bija Telavivas basketbolisti, svinot otro uzvaru pēc kārtas. Maccabi sērijā ir vadībā ar 2:1, jau ceturtdien savā laukumā komanda var otro gadu pēc kārtas iekļūt finālturnīrā. Ja uzvarēs Panathinaikos, tad abiem pērnajiem finālistiem būs nepieciešams piektais mačs, lai noskaidrotu uzvarētāju sērijā.

Trešdien Bilbao trešo sērijas spēli aizvadīs Jānis Blūms un Gescrap BB, kas zaudējuši pirmajās divās spēlēs varenajiem Maskavas CSKA (71:98, 60:79). Izredžu aizķerties sērijā nav daudz, tomēr garastāvokli favorītiem noteikti var sabojāt. Savukārt Pirejā vietējie Olympiacos mēģinās izvirzīties vadībā sērijā pret Itālijas čempioniem no Sjēnas – tur pēc diviem mačiem 1:1.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

RFS futbolisti spraigā derbijā pārspēj Riga komandu

Pašreizējā Latvijas čempione RFS sestdien Tonybet futbola virslīgas pirmā apļa pēdējās, devītās kārtas mačā viesos ar rezultātu 2:1 (1:0) uzveica vicečempioni Riga un pēc uzvaras pār tiešo konkuren...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi