Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Eirolīgas vadība plāno līdz 24.maijam tikt skaidrībā ar atlikušo sezonas daļu

Eirolīgas vadība ceturtdien paziņoja, ka gala termiņš, kurā jau jāpaziņo šīs sezonas liktenis, ir 24.maijs, vēsta portāls Eurohoops.

Eirolīgas komerciālo aktīvu valdes sēdē ceturtdien tika lemts, ka visām iesaistītajām pusēm līdz 24.maijam ir jāsaprot, ko iesākt ar šo sezonu, kurā vēl jāaizvada regulārā čempionāta mači, kā arī izslēgšanas spēles.

Tāpat līdz šim datumam lielāka skaidrība būs arī par nākamās sezonas sākumu, beigām, formātu un citām saistītajām lietām.

Pirms divām nedēļām Eirolīgas akcionāru valde nolēma pieturēties pie plāna, ka sezona ir jāpabeidz, taču jāievēro visi drošības pasākumi, lai pasargātu iesaistīto personu veselību.

Ideja aizvien nav mirusi un Eurohoops portāls ziņo, ka ULEB Eirokausa sezona varētu noslēgties laika posmā no 4. līdz 17.jūlijam, bet ULEB Eirolīga beigtos 4. līdz 26.jūlijā. Šajā laika posmā sezonu izdosies noslēgt vien tad, ja tiks mainīts (saīsināts) izspēles formāts.

Stambulas Anadolu Efes galvenais treneris Ergins Atamans vēsta, ka Eirolīgas vadība izskatot iespēju atlikušās šīs sezonas sešas regulārā čempionāta spēles aizvadīt pilsētā, kas tiks uzskatīta par visdrošāko šiem dueļiem. Savukārt pēc tam notiktu plānotais astoņu komandu izslēgšanas turnīrs.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka ULEB Eirolīgas vadība šobrīd apskata vairākus variantus sezonas noslēguma turnīra norises vietai. Starp kandidātēm ir Maskava, Atēnas un Lietuvas pilsētas - Kauņa un Viļņa, kuras esot favorīta statusā.

Tikmēr ULEB Eirokausa izslēgšanas turnīru gatava uzņemt Žaņa Peinera pārstāvētā Belgradas Partizan NIS. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi