Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Entonijs nevēlas kļūt par Thunder rezervistu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomasitijas Thunder uzbrucējs Karmelo Entonijs nevēlas būt rezerves spēlētājs un iesaistīties mačos no soliņa.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Thunder sestdien izstājās no NBA izslēgšanas turnīra, Rietumu konferences ceturtdaļfinālā sešos mačos ar rezultātu 2-4 zaudējot Jūtas Jazz vienībai.

"Domāju, lielākā daļa cilvēku zina, ka esmu upurējis gandrīz visu, lai iekļautos Thunder komandā. Ģimenei manis dēļ nācās pārcelties, kā arī man nācās mainīt savu spēli komandas interesēs," noteica Entonijs. "Es neesmu to darījis, lai pēc tam kļūtu par rezervistu. Par to nevar būt ne runas."

Entonijs aizvadīja savu mazrezultatīvāko regulāro sezonu NBA karjerā, vidēji spēlē gūstot 16,2 punktus un izcīnot 5,8 atlēkušās bumbas. Tāpat kādreizējais Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas Knicks komandā vidēji mačā izpildīja 1,3 rezultatīvu piespēli pārtvēra 0,6 bumbas - arī šie bija viņa karjeras sliktākie rādītāji.

Savukārt izslēgšanas mačos 33 gadus vecais Entonijs sešās spēlēs guva vidēji 11,8 punktus, izcīnīja 5,7 bumbas un izpildīja 0,3 rezultatīvas piespēles.

Entonijam vēl uz nākamo sezonu ir spēkā līgums ar Thunder vienību, kura ietvaros viņš saņems 28 miljonus dolāru (aptuveni 24 miljoni eiro) lielu algu, taču viņam ir iespēja atteikties no šīs apjomīgās summas.

Desmitkārtējais NBA Zvaigžņu spēles dalībnieks, kā arī 2013.gada līgas rezultatīvākais spēlētājs Entonijs pirms šīs sezonas pameta Knicks un latviešu zvaigzni Porziņģi, izvēloties spēlēt kopā ar Thunder zvaigznēm Raselu Vestbruku un Polu Džordžu. Savukārt karjeras spožākos gadus Entonijs pavadīja Denveras Nuggets vienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi