Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +2 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

ESPN: NBA apskatnieks Smits uzaicināts uz pārrunām ar Ņujorkas Knicks

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēļu apskatnieks Kenijs Smits, kurš savas karjeras laikā nav trenējis nevienu basketbola komandu, šonedēļ piedalīsies darba intervijā ar Ņujorkas Knicks komandu, kas meklē galveno treneri, ziņo ESPN.

Smits ticis izvirzīts kā viens no pretendentiem uz Knicks galvenā trenera amatu. Laika posmā no 1987.-1997.gadam viņš kā spēlētājs pārstāvēja tādas NBA komandas kā Sakramento Kings, Atlantas Hawks, Hjūstonas Rockets, Detroitas Pistons, Orlando Magic un Denveras Nuggets, divreiz kļūstot par NBA čempionu.

Pēc tam Smits, kurš ir dzimis Ņujorkā, kļuva par NBA apskatnieku televīzijas kanālā TNT, bet trenera karjerai nepievērsās.

Tādējādi, ja Smits kļūs par Knicks galveno treneri, viņš piedzīvos debiju profesionāla basketbola trenera amatā.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Knicks pagājušajā nedēļā no darba atlaida pēdējo divu gadu komandas galveno treneri Džefu Hornačeku. Uz viņa vietu, neskaitot Smitu, varētu pretendēt arī Marks Džeksons, Maiks Vudsons, Deivids Fizdeils, Džerijs Stekhauss un Deivids Blats.

Blats šobrīd ir Turcijas kluba Stambulas Dariššafaka galvenais treneris, turklāt pagājušajā nedēļā viņš triumfēja ULEB Eirokausā. Tāpat Dariššafaka komandas treneru kolektīvā ir arī latvietis Oskars Ernšteins.

Jau pagājušajā nedēļās nogalē tika vēstīts, ka uz pārrunām uzaicināts bijušais Memfisas Grizzlies stūrmanis Fizdeils, bet šonedēļ Yahoo ziņoja, ka intervija ar Knicks komandu būs arī savulaik Toronto Raptors strādājušajam Stekhausam. Fizdeilam būs pārrunas arī ar Fīniksas Suns komandu, kamēr par Stekhausu ir interese arī Orlando Magic un Šarlotas Hornets vienībām.

Knicks šosezon ar 29 uzvarām 82 spēlēs Austrumu konferencē ieņēma 11.vietu, jau piekto gadu pēc kārtas neiekļūstot izslēgšanas turnīrā. Tikmēr komandas lielākajai zvaigznei Kristapam Porziņģim februārī vienā no mačiem plīsa ceļgala krusteniskās saites, tāpēc laukumā viņš varētu atgriezties tikai gada beigās.

Top komentāri

skumjais
s
Tas atkal pársteidz kurá virziená raugás 'Knicks' vadíba! Ir vajadzígs pieredzéjis, gudrs un VEIKSMÍGS treneris ne jau kádi iesácéji.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi