Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Favorīti Bucks zaudē NBA izslēgšanas spēļu pirmās kārtas ievadā

Zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu pirmās kārtas mačā svētdien piedzīvoja viena no galvenajām favorītēm Milvoki Bucks, kas savā laukumā ar 117:130 (24:33, 31:35, 33:34, 29:28) atzina Maiami Heat pārākumu.

NBA Austrumu konferencē ar pirmo numuru izsētā "Bucks" sērijas pirmajā mačā ne tikai piedzīvoja zaudējumu, bet arī šķīrās no līdera Jaņņa Adetokunbo, kurš iedzīvojās savainojumā.

Adetokunbo nospēlēja vien 11 minūtes un muguras traumas dēļ maču atstāja jau otrajā ceturtdaļā, kamēr "Heat" spēlētājs Tailers Hero vienā no epizodēm lauza labās rokas pirkstus un bija spiests atstāt laukumu pirms puslaika noslēguma.

Viesu rindās teicamu sniegumu demonstrēja Džimijs Batlers, kura kontā 35 punkti, 11 rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas, bet 22 punktus guva Bams Adebajo.

Mājiniekiem 33 punkti risa Midltona kontā, 21 punktu guva Bobijs Portis, bet 16 punkti un 16 rezultatīvas piespēles Džrū Holideja rēķinā.

Sērijā līdz četrām uzvarām ar astoto numuru konferencē izsētā "Heat" izvirzījās vadībā ar 1-0. Arī nākamais mačs trešdien notiks Milvoki.

Tikmēr Rietumu konferencē zaudējumu sērijas pirmajā mačā piedzīvoja Fīniksas "Suns", kas savā laukumā ar 110:115 (18:30, 36:29, 27:22, 29:34) atzina Losandželosas "Clippers" pārākumu.

Uzvarētājiem 38 punktus guva Kavaī Lenards, 19 - Ēriks Gordons, bet Ivica Zubacs izcēlās ar 12 punktiem un 15 izcīņītām bumbām zem groziem.

Mājiniekiem 27 punkti, deviņas atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles Kevina Durenta kontā, 26 punktus guva Devins Bukers, bet 22 - Torijs Kreigs.

Sērijas otrais mačs Fīniksā tiks aizvadīts otrdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi