Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

FOTO: VEF Rīga savā laukumā piekāpjas Volgogradas Krasnij oktjabr

Latvijas vicečempioni VEF Rīga jaunās VTB Vienotās basketbola līgas sezonas otrajā mačā svētdien ar rezultātu 75:76 (16:21, 24:16, 23:16, 12:23) savā laukumā piekāpās Volgogradas Krasnij oktjabr basketbolistiem no Krievijas.Rezultatīvākais VEF Rīga komandā ar 30 punktiem bija Džeralds Robinsons, bet 16 punktus pievienoja Jānis Timma.

Savukārt Krasnij oktjabr rindās ar 19 punktiem atzīmējās Deivids Kenedijs.Maču VEF Rīga iesāka samērā sekmīgi un atradās vadībā ar 12:9, tomēr pirmās ceturtdaļas otrajā pusē jau daudz labāki bija viesi, kas pēc desmit spēlētām minūtēm pārņēma vadību ar 21:16. Ilgu laiku VEF Rīga pretiniekiem turējās līdzi pateicoties lieliskajam Robinsona sniegumam, kurš otrās ceturtdaļas ceturtajā minūtē bija guvis jau 16 punktus.Trīs minūtes pirms puslaika beigām Robinsons atkal atguva vadību VEF Rīga basketbolistiem ar 34:33, bet pēc puslaika mājinieki atradās priekšā ar 40:37.Otrā puslaika sākumā VEF Rīga ātri pārņēma vadību ar 51:41. Kaut trešās ceturtdaļas gaitā viesi pietuvojās arī līdz 53:56, pirms pēdējām desmit minūtēm Latvijas vicečempioni atkal atradās priekšā ar 63:53.Ceturto ceturtdaļu daudz sekmīgāk iesāka Krasnij oktjabr komanda, kas pēc izrāviena 13:0 četras ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām jau atradās vadībā ar 75:67. Tomēr VEF Rīga nepadevās un pusotru minūti pirms pamatlaika beigām jau panāca izlīdzinājumu 75:75.Spēles beigās abas komandas regulāri meta grozus garām, bet četras sekundes pirms pamatlaika beigām senegālietis Bamba Fals nopelnīja piezīmi. Krasnij oktjabr spēlētājs Viktors Katberts realizēja vienu no diviem soda metieniem, bet pēdējo tālmetienu rīdziniekiem izpildīja Robinsons, kurš nebija sekmīgs.Jau vēstīts, ka VEF Rīga jauno Vienotās līgas sezonu uzsāka ceturtdien, kad ar 77:75 uzvarēja Krievijas komandu Krasnojarskas_ Jeņisej._Regulārās sezonas turpinājumā Latvijas vienība pēc nedēļas izbraukumā tiksies ar bijušā galvenā trenera lietuvieša Rima Kurtinaiša vadīto Krievijas klubu Maskavas apgabala Himki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi