Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +21 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 2. jūnijs
Lība, Emma

FOTO: Izlases basketbolisti atklāj Eiropas čempionāta fanu zonu

Latvijas basketbola izlases spēlētāji trešdien tirdzniecības centrā Spice atklāja gaidāmā Eiropas čempionāta finālturnīra fanu zonu.

Sportland basketbola fanu zona atklāta pie Spices Informācijas centra pirmajā stāvā ar īpašu valstsvienības basketbolistu un funkcionāru sveicienu līdzjutējiem - izlases spēlētāji Jānis Blūms, Dairis Bertāns, Mārtiņš Meiers, Andrejs Šeļakovs un Mareks Mejeris kopā ar savām ģimenēm izrādīja vīziju, kā jāizskatās ideālam Latvijas izlases atbalstītājam, ietērpjot manekenus atbilstošos fanu apģērbos un aksesuāros.

Fanu zona līdz 10.septembrim Spicē darbosies katru dienu no plkst.10 līdz 22. Atbalstītājiem būs pieejamas dažādas aktivitātes pilnvērtīgai fanošanai - ērtos krēslos varēs vērot spēļu tiešraides, varēs salīdzināt savu augumu ar izlases spēlētājiem pie selfiju sienas, iegādāties oficiālo fanu atribūtiku un iegūt tiesības izmantot sestajam spēlētājam paredzētās privilēģijas.

Čempionāta priekšvakarā, 30.augustā no plkst.11 līdz 14 fanu zonā interesenti varēs satikt izlases spēlētājus, kopā nofotografēties un piedalīties basketbola aktivitātēs.

"Spēlēt mājās vienmēr ir patīkami, jo savu līdzjutēju atbalsts sniedz papildu spēku un motivāciju. Vēlamies būt pēc iespējas tuvāk faniem, tādēļ fanu zonu esam izveidojuši viegli sasniedzamā vietā, kur sporta draugi ierodas ar visām ģimenēm - tirdzniecības centrā," paudis Latvijas izlases kapteinis Jānis Blūms. "Šeit spēļu skatīšanos un pārrunāšanu var apvienot ar iepirkšanos un bērnu izklaides pasākumiem."

Eiropas čempionāts šogad risināsies četrās valstīs, un priekšsacīkstēs viena no grupām visas spēles aizvadīs Arēnā Rīga. Kopā ar Latvijas izlasi par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā cīnīsies Lietuva, Igaunija, Beļģija, Čehija un Ukraina.

Grupas spēles notiks no 5. līdz 10.septembrim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi