Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Freimanim un Bērziņam 39 punkti Enea Zasta zaudējumā

Latvijas basketbolists Rolands Freimanis otrdien guva 22 punktus un Jānis Bērziņš pievienoja 17 punktus, taču ar to nebija pietiekami, lai Zelonas Guras "Enea Zastal" komanda savā laukumā svinētu uzvaru Vienotās līgas spēlē pār Jāņa Kaufmaņa pārstāvēto Tallinas "Kalve"/"Cramo".

Polijas klubs savā laukumā ar rezultātu 88:95 (23:28, 22:28, 24:18, 19:21) piekāpās Roberta Štemahera un Akseļa Vairoga vadītajai un Kaufmaņa pārstāvētajai Tallinas "Kalev"/"Kramo".

Freimanis šajā spēlē laukumā pavadīja 34 minūtes un trīs sekundes, kuru laikā grozā raidīja piecus no deviņiem divpunktu metieniem, divus no pieciem "trejačiem" un visus sešus soda metienus. Viņa kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena pārtverta bumba, divas kļūdas, viens bloķēts metiens, divas piezīmes, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un komandā labākais efektivitātes koeficients 26.

Tikmēr Bērziņš, kurš maču sāka pamatsastāvā, 28 minūtēs un 11 sekundēs realizēja piecus no sešiem divpunktu metieniem, vienu no pieciem tālmetieniem un četrus no pieciem "sodiņiem". Tāpat latvietis izcīnīja četras atlēkušās bumbas, trīsreiz rezultatīvu piespēlēja, vienreiz pārķēra bumbu, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes un iekrāja efektivitātes koeficientu 19.

Tikmēr Kaufmanis Tallinas komandas rindās spēli sāka pamatsastāvā un 17 minūtēs un 51 sekundē guva trīs punktus, realizējot vienu no trim tālmetieniem, bet garām grozam raidot trīs tālmetienus. Tāpat latvietis izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvu piespēlēja, trīsreiz kļūdījās, pa reizei pārkāpa noteikumus un izprovocēja piezīmi pretiniekam, kā arī  iekrāja efektivitātes koeficientu viens.

Zelona Guras komanda ar 13 uzvarām 22 spēlēs turnīra tabulā ieņem piekto vietu, bet "Kalev"/"Cramo" ar astoņiem panākumiem 19 spēlēs ierindojas demsitajā vietā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi