Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Gražulim 15 punkti uzvarā pār Hlebovicka klubu ULEB Eirokausa mačā

Latvijas basketbolists Andrejs Gražulis otrdien guva 15 punktus viņa pārstāvētās Trento Dolomiti Energia uzvarā savā laukumā pār Oskara Hlebovicka pārstāvēto Vroclavas Šlask ULEB Eirokausa 15.kārtas spēlē.

"Dolomiti Energia" uzvarēja ar 85:79 (20:20, 18:23, 27:16, 20:20).

Gražulis mājinieku rindās 25 minūtēs un sešās sekundēs laukumā realizēja visus piecus divpunktu metienus un abus soda metienus, kā arī vienu no sešiem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, trīsreiz kļūdījās, trīsreiz bloķēja pretinieku metienus, piecreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu pretiniekam, kā arī cīņu beidza ar efektivitātes koeficientu 10.

Hlebovickis nebija iekļauts Polijas komandas pieteikumā.

Mājiniekiem vairāk par astoņiem punktiem guva vien Kamārs Boldvins, izceļoties ar 26 gūtiem punktiem, 11 rezultatīvām piespēlēm un sešiem izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem.

Viesiem rezultatīvākais ar 17 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām bija Dušans Miletičs.

B grupā pēc 14 spēlēm Mareka Mejera pārstāvētā Klužas-Napokas "U-Banca Transilvania" ar desmit uzvarām ir trešā, "Dolomiti Energia" ar septiņiem panākumiem 15 mačos ieņem piekto vietu, Roberta Blumberga pārstāvētais Saloniku "Aris" ar bilanci 6-8 - sesto vietu, bet Vroclavas "Šlask" ar divām uzvarām 15 mačos ir pēdējais desmit komandu konkurencē.

Šosezon ir mainīta izspēle Eirokausa izslēgšanas spēļu norisē. "Play-off" sasniegs katras apakšgrupas sešas labākās komandas, pirmās un otrās vietas ieguvējām uzreiz nodrošinot vietu ceturtdaļfinālā, bet pārējās vienības vispirms aizvadīs astotdaļfināla mačus. Astotdaļfināla un ceturtdaļfināla pāros tiks aizvadīta tikai viena spēle, bet pusfināla un fināla sērijas tiks aizvadītas līdz trim vienas komandas uzvarām.

Pagājušajā sezonā par Eirokausa ieguvēju kļuva Spānijas komanda "Gran Canaria", kas finansiālu apsvērumu dēļ izvēlējās nespēlēt Eirolīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi