Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Iespējams, Porziņģim šī sezona ir beigusies

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis, kurš iedzīvojies pleca savainojumā, šīs sezonas atlikušajos piecos Ņujorkas Knicks mačos varētu vairs nepiedalīties, pieļauj komandas galvenais treneris Kurts Rembiss, kura vadītā komanda tikmēr piektdien mājās guva uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē pret Bruklinas Nets.

Porziņģis piektdien pleca sastiepuma dēļ izlaida otro spēli pēc kārtas, bet Knicks, kas jau ir zaudējusi izredzes iekļūt izslēgšanas spēlēs, mājās guva uzvaru pār Nets ar 105:91 (18:17, 29:29, 30:24, 28:21), pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.Jau ziņots, ka ceturtdien Porziņģa plecam veica magnētisko rezonansi, kurā nopietnu savainojumu nekonstatēja, taču basketbolistam ir labā pleca sastiepums un savainotā vieta ir pietūkusi, tāpēc nav skaidrs, kad viņš varētu atgriezties laukumā, jo Knicks vēlas, lai viņš pilnībā atveseļotos."Es būtu pēdējais cilvēks, kurš ieteiktu Porziņģim atgriezties un nokļūt situācijā, kurā viņš varētu sev nodarīt vēl lielāku kaitējumu. Tas no mūsu puses būtu smieklīgi, ja mēs viņam spiestu spēlēt. Ārsti to nepieļautu," par situāciju ar latviešu basketbolistu skaidroja Rembiss.Treneris nevarēja atbildēt, kad Porziņģis varētu atgriezties laukumā, sakot, ka tas būs atkarīgs no spēlētāja pašsajūtas. "Skatīsimies, kas notiks ar pietūkušo plecu un kā tas jutīsies, vai plecā atgriezīsies spēks un kustība. Taču es nezinu, kad tas varētu notikt, iespējams, kuru katru dienu. Tomēr viņš spēlēs tikai tad, kad jutīsies komfortabli un viņam vairs nevajadzēs uztraukties par savainoto plecu," Rembiss pieļāva, ka debitants šosezon arī var nepagūt atgūties.Kā vēstīts, pleca savainojumu Porziņģis guva pirmdien mačā pret Ņūorleānas Pelicans. Latvietis nobloķēja pretinieku spēlētāja Alonso Džī mēģinājumu triekt bumbu grozā no augšas, taču neveiksmīgi nokrita un sasita labo plecu.Savā NBA debijas sezonā Porziņģis līdz šim izlaidis piecas spēles. Janvāra beigās viņš slimības dēļ palika malā cīņā ar Toronto Raptors. Savukārt martā Porziņģis nepiedalījās trīs spēlēs, jo kājas savainojuma dēļ nespēlēja pret Detroitas Pistons, pēc tam vēdera vīruss viņam liedza doties laukumā pret Losandželosas Lakers, visbeidzot trešdien jau pleca savainojuma dēļ viņš izlaida maču ar Dalasas Mavericks un piektdien ar Nets. Knicks no piecām spēlēm, ko Porziņģis izlaida, trijās izcīnīja uzvaras.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Uz LOK prezidenta amatu kandidēs pieci pretendenti

7. maijā noslēdzās Olimpisko sporta veidu federāciju pieteikumu iesniegšana Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas pārskata - vēlēšanu sesijā paredzētajām vēlēšanām. Kopum...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi