Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Izjucis Strēlnieka pārstāvētās Olympiakos plāns pievienoties Adrijas līgai

Izjucis latviešu basketbolista Jāņa Strēlnieka pārstāvētās Grieķijas komandas Pirejas Olympiakos plāns pievienoties Adrijas līgai, vēsta Eurohoops.net.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Olympiakos pēc vairākām nesaskaņām ar Grieķijas čempionāta bija iecerējusi pievienoties Adrijas līgai. Pēc divu spēļu boikotēšanas Pirejas klubs tika pazemināts uz savas valsts otro līgu, bet jau pirms tam tas meklēja iespējas spēlēt citur.

Olympiakos izredzes pievienoties Adrijas līgai gan tika vērtētas skeptiski, tomēr nu tās piedzīvojušas jaunu triecienu, jo pēc Eurohoops.net informācijas nākamās sezonas plānu pamatīgi ietekmē 2020.gada Tokijas olimpiskās spēles.

Starptautiskā Basketbola federācija (FIBA) lūgusi, lai visi nacionālie čempionāti nebūtu ilgāki par 2020.gada 12.jūniju, ņemot vērā, ka vēl jāaizvada arī olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrs. Ja Olympiakos pievienotos Adrijas līgai, tas katram šī turnīra klubam nozīmētu papildus spēles, bet kalendāru vienkārši nebūtu iespējas izspēlēt līdz noteiktajiem datumiem.

Adrijas līga un Olympiakos gan cerīgi lūkojās uz potenciālo Grieķijas kluba iesaistīšanos turnīrā, jo tas varētu nest komerciālus panākumus. Tomēr ar nākamo sezonu apjomīgāku turnīru ar jau 34 spēļu kārtām grasās izspēlēt ULEB Eirolīga, kas atsevišķas Adrijas līgas komandas ar Olympiakos iesaistīšanos ievērojami noslogotu.

Strēlniekam līgums ar Olympiakos noslēdzas ar šo vasaru, bet interesi viņa pakalpojumos izrādot Spānijas klubs Valencia Basket, kas nākamsezon spēlēs Eirolīgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi