Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +4 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Jēkabpils un Liepājas komandas BBL ceturtdaļfināla sērijas sāk ar zaudējumiem viesos

Latvijas basketbola klubi Jēkabpils un Liepāja/Triobet otrdien izbraukumā piedzīvoja zaudējumus Triobet Baltijas Basketbola līgas (BBL) ceturtdaļfināla pirmajās spēlēs.

Jēkabpils ar 64:73 (19:22, 15:17, 13:16, 17:18) Šauļos zaudēja divkārtējai šī turnīra uzvarētājai Šiauliai no Lietuvas, saglabājot cerības uz panākumu summā, bet Liepāja/Triobet ar 66:93 (18:24, 14:25, 16:25, 18:19) ļoti pārliecinoši Igaunijā piekāpās vietējai Tartu TU/Rock komandai, izredzes uz nākamo kārtu praktiski zaudējot.

Kaut spēle Šauļos teju visas 40 minūtes ritēja līdzvērtīgi un vēl trešās ceturtdaļas vidū Jēkabpils komandai bija tikai punkta deficīts, visa mača laikā Latvijas vienība vadībā bija vien īslaicīgi un cieta likumsakarīgu zaudējumu.

Jēkabpils komandā ar 21 punktu, desmit rezultatīvām piespēlēm un sešām atlēkušajām bumbām izcēlās Rinalds Sirsniņš, bet ar 16 punktiem un 15 atlēkušajām bumbām sevi apliecināja Ronalds Rutkausks.

Tāpat šajā mačā Jēkabpils rindās debitēja arī līdz šim Latvijas Universitāti pārstāvējušais Renārs Magone, kurš 13 minūtēs guva divus punktus un nopelnīja četras piezīmes.

Savukārt Šiauliai rindās rezultatīvākais ar 15 punktiem bija Maiklins Skots.

Savukārt liepājnieku spēlē Tartu trešās ceturtdaļas vidū viesu deficīts sasniedza 20 punktus, un turpinājumā TU/Rock to vēl vairāk palielināja. Vēl trīsarpus minūtes pirms mača beigām mājinieki bija vadībā ar 33 punktu pārsvaru, bet atlikušajā laikā Liepāja/Triobet samazināja deficītu līdz 27 punktiem.

Rezultatīvākais Liepājas/Triobet rindās ar 18 punktiem un deviņām bumbām zem groziem bija Deivids Hikss, bet 15 punktus sameta Ingars Aizpurs.

Savukārt TU/Rock sastāvā rezultatīvākais ar 19 punktiem un 11 izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem bija Braiens Hārpers.

BBL ceturtdaļfinālā ir iekļuvusi vēl viena Latvijas komanda Valmiera/ORDO, kas pirmo maču pret Lietuvas klubu Pasvāles Pieno žvaigždes viesos aizvadīs trešdien.

Atbildes spēles notiks pēc nedēļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi