Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kā Latvijas basketbola čempioni savu īpašo alutiņu darināja

Latvijas čempionvienības Ventspils basketbolisti trešdien Aldaris ražotnē piedalījās sava īpašā alus izveidošanā. Komanda kopā ar Aldaris speciālistiem izvēlējās un noteica garšas nianses čempionu alus radīšanai. Jaunā alus šķirne būšot gatava līdz 21. februārim, kad Ventspilī notiks Latvijas Basketbola līgas zvaigžņu spēle.

"Čempionu alum jābūt garšīgam. Ne pārāk rūgtam, ne pārāk saldam," sarunā ar portālu Diena.lv uzsvēra BK Ventspils komandas kapteinis Akselis Vairogs. "Ja pavasarī šo alu varēsim dzert no čempionu kausa, tad garšai nebūs tik lielas nozīmes. Panāuma dēļ tā jebkurā gadījumā būs salda." Viņš nenoliedza, ka arī sportisti reizēm iedzerot pa kādam alum, taču nezināja, kurš komandā ir lielākais šīs dziras baudītājs. "Klāt neesmu stāvējis un skaitījis. Domāju, ka visi jau šad tad iedzer alu. Man pašam vairāk garšo Užavas alus. Nevaru noliegt – labs jau viņš ir. Laikam būs jāpagaršo arī Mežpils alus, ko parasti slavē," atklāja ventspilnieks.

Turnīra ģenerālsponsors Aldaris jau pirms pagājušās Latvijas Basketbola līgas sezonas sākuma solīja, ka čempionvienībai būs iespēja veidot savu alus šķirni. Rūpnīcā notikušo remontdarbu dēļ iecere nedaudz aizkavējusies, tomēr nu tā realizējusies. Šķirne gan šobrīd nav paredzēts sākt ražot pārdošanai. "Kamēr neesam redzējuši, kas īsti ir tā sava alus veidošana un kas no tā visa iznāks, grūti raksturot tās sajūtas. Tās novērtēsim tad, kad jau būs gatavs produkts," atklāja Vairogs. Komandai gan bijis interesanti redzēt Aldaris alus ražotni, kā arī ielūkoties pie rūpnīcas esošajā padomju laika bumbu patversmē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi