Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Ķēstutis Kemzūra: nespēlējām, kā varam

Latvijas basketbola valstsvienības galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra pēc zaudējuma Eiropas čempionāta atklāšanas spēlē ar Krievijas izlasi (68:81) uzsvēra, ka komanda ne tuvu nav parādījusi visu, ko spēj.

"Cīnījāmies, bija iespēja panākt pretiniekus, taču izšķirošajā brīdī, manuprāt, tiesneši nepamanīja 24 sekunžu pārkāpumu pretiniekiem, bet mūsu spēlētāji pie sava groza neatbloķēja Makartiju. Mūs nogalināja dažas detaļas. Taču kopumā nenospēlējām tā, kā protam. Ir virkne iemeslu, kāpēc tā."

Treneris atzina, ka no Krievijas komandas puses īpašu pārsteigumu neesot bijis. Ja nu vienīgi Bikova trāpīgums, jo , izstrādājot spēles plānu, vērsta uzmanība uz viņa zemo rezultativitāti pārbaudes mačos. Nepatīkamāk pārsteigusi pašu komanda.

"Spēlētāji bija ļoti uzvilkti un darīja ne to, ko vajadzēja. Varbūt tā bija lielā atbildības sajūta skatītāju priekšā, kuriem, protams, esam pateicīgi par atbalstu. Sākām ne tā, kā bija sarunāts. Nepietiekami spēlējām uz centriem. Varbūt pārcentāmies, pēdējā nedēļā cenšoties ieviest komandas spēlē jaunumus. Stresa apstākļos tie nenostrādāja."

Ķ.Kemzūra gan aicināja gan komandu, gan līdzjutējus saglabāt optimismu, solot kārtīgu cīņu katrā nākamajā mačā. "Tagad koncentrēsimies cīņai ar Franciju. Mums bijis viens neveiksmīgs mēģinājums, bet vēl divi ir rezervē un centīsimies tos izmantot. Ja aizķersimies, tad komandas spēle aizvien uzlabosies, jo potenciāls mums ir liels."

Krievijas izlases galvenais treneris Deivids Blats uzsvēra, ka mača liktenis izšķīries pirmajā ceturtdaļā, kad Krievijas komanda saņēmusi rokās spēles pavedienu. "Pārbaudes spēļu laikā mūs daudz kritizēja, bet šodien parādījām, ka tomēr esam uz kaut ko spējīgi."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi