Laika ziņas
Šodien
Pērkona negaiss
Rīgā +23 °C
Pērkona negaiss
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Kristaps Valters atgriezies Spānijas klubā Fuenlabrada

Latviešu basketbolists Kristaps Valters pirmdien oficiāli noslēdzis līgumu ar Spānijas augstākās līgas (ACB) komandu Fuenlabrada.

Vienošanās tika panākta līdz 2014.gadam - uz atlikušo šīs sezonas daļu un visu nākamo sezonu.

Valters Fuenlabrada vienībai pievienojies jau trešo reizi pāris sezonu laikā - iepriekš viņš to pārstāvēja arī 2008./2009.gada sezonā, kad vidēji mačā guva 11,1 punktu, izpildīja 4,8 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 3,2 bumbas zem groziem. Tāpat latvietis Fuenlabrada sastāvā spēlēja arī 2010./11.gada sezonā, kad tika pie 10,4 punktiem, 4,5 piespēlēm un 2,7 bumbām zem groziem.

Kā ziņots, šīs sezonas sākumā Valters uz diviem mēnešiem pievienojās Vācijas basketbola komandai Kvakenbrikas Artland Dragons, tomēr pirms nedēļas to atstāja.

Fuenlabrada komandas sporta direktors Ferrans Lopess izteicis prieku par pieredzi, ko Valters dos vienībai.

"Mēs perfekti zinām viņa spēli, un viņš pēc četrām sezonām ACB čempionātā arī zina, kas sagaida," stāstīja Lopess. "Viņš atgriežas klubā, kurā vienmēr juties kā mājās."

Tāpat Fuenlabrada mājaslapā piebilsts, ka Valters, pateicoties veiksmīgajam sniegumam iepriekš, ir vietējo līdzjutēju mīlēts spēlētājs.

Valters pirmo treniņu ar Fuenlabrada komandu aizvadīs pirmdienas vakarā pēc medicīnisko pārbaužu iziešanas. Savukārt pirmo spēli viņš, visticamāk, aizvadīs sestdien, kad komanda viesosies Valjadolidā pie Blancos De Rueda vienības.

Savukārt pagājušajā sezonā Valters spēlēja citā ACB komandā Malagas Unicaja, 28 vietējā čempionāta spēlēs vidēji 17,8 minūtēs gūstot 9,4 punktus, atdot 2,4 rezultatīvas piespēles, izcīnot 1,6 atlēkušās bumbas un realizējot gandrīz 47% tālmetienu. Savukārt ULEB Eirolīgā Valters 13 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 20,1 minūti, guva 8,2 punktus, atdeva 3,1 piespēli un izcīnīja 1,8 bumbas.

Tāpat Valters savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas, bet kopš 2008.gada līdz šīs sezonas sākumam viņš spēlēja vienīgi Spānijā.

Šīs sezonas pirmajās deviņās ACB spēlēs Fuenlabrada komanda izcīnījusi vien vienu uzvaru un atrodas kopvērtējuma 15.vietā 18 komandu konkurencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi