Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kristaps Valters noslēdzis divu mēnešu līgumu ar Vācijas komandu Dragons

Latviešu basketbolists Kristaps Valters pirmdien noslēdzis divu mēnešu līgumu ar Vācijas klubu Artlandes Dragons, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Valters uzaicināts kā traumu guvušā amerikāņu saspēles vadītāja Demonda Maleta aizvietotājs, tāpēc līgums pagaidām noslēgts vien uz diviem mēnešiem, bet ar iespēju to pagarināt.

"Esam priecīgi, ka pēc ilgas meklēšanas mums izdevies atrast kvalitatīvu saspēles vadītāju, kas mums palīdzēs laikā kamēr Demonds nevar spēlēt," izteicās Dragons komandas galvenais treneris Štefans Kohs. "Kristaps ir pieredzējis, augsta līmeņa spēlētājs. Viņš pēdējos gados cīnījies Spānijas čempionātā, kas ir spēcīgākais Eiropā." Dragons komandai pašlaik nav skaidrības, cik ilgi Maleta nevarēs spēlēt.

Kā ziņots, pagājušajā sezonā Valters spēlēja Spānijas augstākās līgas (ACB) komandā Malagas Unicaja. Valters, kurš otrdien svinēs savu 31. dzimšanas dienu, ACB līgā piedalījās 28 spēlēs, vidēji spēlēja 17,8 minūtes, guva 9,4 punktus, atdeva 2,4 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 1,6 atlēkušās bumbas un realizēja gandrīz 47% tālmetienu. Savukārt ULEB Eirolīgā Valters 13 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 20,1 minūti, guva 8,2 punktus, atdeva 3,1 piespēli un izcīnīja 1,8 bumbas.

Vācijas čempionātā Valters spēlējis jau laika posmā no 2004. līdz 2006.gadam, kad pārstāvēja Oldenburgas Ewe Baskets vienību.

Tāpat Valters savas karjeras laikā pārstāvējis arī Krievijas, Itālijas, Grieķijas un Turcijas komandas, bet kopš 2008.gada viņš spēlēja vienīgi Spānijā.

Pirmo spēli jaunajā Vācijas čempionāta sezonā Dragons komanda aizvadīs 3.oktobrī. Tāpat jaunajā sezonā Dragons startēs arī Eiropas kausa turnīrā.

Pagājušajā sezonā Artlandes klubs aizkļuva līdz Vācijas čempionāta pusfinālam, bet Eiropas kausā cieta neveiksmi ceturtdaļfinālā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi