Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kuruca Nets būs kādu laiku jāiztiek bez viena no līderiem

Latvijas basketbolista Rodiona Kuruca pārstāvētajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Bruklinas Nets būs kādu laiku jāiztiek bez viena no saviem līderiem Spensera Dinvidija.

Šobrīd oficiāli nekas vēl nav paziņots, tomēr piektdienas spēlē pret savainotā latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas Knicks vienību Dinvidijs, visticamāk, nepiedalīsies, bet Fox Sports ziņo, ka basketbolistam ir plīsusi saite viņa rokas īkšķī. Tas spēlētājam varētu likt izlaist 4-6 nedēļas.

Pagaidām šī informācija gan vēl nav apstiprināta, tomēr Fox Sports radio stacijā par to paziņoja bijušais Dinvidija komandas biedrs Detroitas Pistons sastāvā Kerons Batlers, norādot, ka basketbolists apmeklējis vienu no vadošajiem ASV roku speciālistiem. Tiesa, Nets spēlētājs vēl apmeklēs citus ārstus, lai gūtu pilnvērtīgāku iespaidu par traumu.

Dinvidija likstas varētu būt vēl viens trieciens jau tā traumatiskajai Nets komandai, jo jau sezonas ievadā nopietnu savainojumu guva cits saspēles vadītājs Kriss Leverts. Traumas regulāri ietekmējuši arī citus vienības basketbolistus.

Dinvidijs šosezon ir starp vadošajiem NBA rezervistiem, jo vidēji mačā viņš guvis 17,2 punktus un veicis 5,0 rezultatīvas piespēles, aizvadot karjeras labāko sezonu.

Šo sezonu arī Nets aizvada negaidīti veiksmīgi un kopš decembra tā 23 spēlēs guvusi 18 uzvaras, kas ļāvis iekārtoties Austrumu konferences sestajā vietā un reāli pretendēt uz dalību izslēgšanas turnīrā. Šosezon aizvadītajās 49 cīņās Bruklinā bāzētais klubs guvis 26 uzvaras.

Šosezon Dinvidijs pagarināja līgumu ar Nets uz trim gadiem par kopējo summu 34 miljoni dolāru (30 miljoni eiro).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi