Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Kuruca Nets otrajā pagarinājumā zaudē Portlendā; Nurkičam smaga trauma

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs pirmdien guva piecus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē, bet neglāba Bruklinas Nets komandu no zaudējuma.

Nets viesos ar rezultātu 144:148 (27:31, 35:31, 28:33, 30:25, 12:12, 12:16) otrajā pagarinājumā piekāpās Portlendas Trail Blazers vienība.

Uzvara Portlendas basketbolistiem ļāvusi iekļūt izslēgšanas turnīrā, taču priekus par panākumu aizēnoja bosniešu centra spēlētāja Jusufa Nurkiča smagā trauma. Vienam no Trail Blazers līderiem sezona, visticamāk, ir beigusies.

Kurucs šajā duelī laukumā bija tikai pirmajās trīs ceturtdaļās, nospēlējot 18 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā iemeta vienu no četriem divpunktu metieniem un vienu no trim tālmetieniem. Ceturtajā ceturtdaļā un abos pagarinājumos viņš nespēlēja.

Tāpat cēsnieks izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un bloķēja vienu metienu. Nets ar Kurucu laukumā iemeta par diviem punktiem vairāk nekā ielaida.

Nets komandā ar 39 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās D'Endželo Rasels, 22 punktus guva Spensers Dinvidijs, bet 18 punkti bija Demarrem Kerolam.

Laukuma saimniekiem ar 32 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām izcēlās Nurkičs, 31 punkts un 12 rezultatīvas piespēles bija Damjanam Lilardam, bet 20 punktus guva Sets Karijs.

Kurucs maču sāka sākumsastāvā un savus pirmos punktus no spēles guva piektajā minūtē, kad pēc Rasela piespēles ar "alley-oop" triecienu grozā no augšas panāca 15:8. Otro reizi precīzs viņš bija divarpus minūtes pirms pirmā puslaika beigām, kad realizēja "trejaci" (55:57).

Kurucs laukumu pēdējo reizi pameta trešās ceturtdaļas vidū, kad rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 77:77. Ceturtajā ceturksnī Nets iekrāja desmit punktu pārsvaru, kuru gan pēdējās minūtēs izsēja. Pirmajā pagarinājumā uzvarētājs netika noskaidrots, bet otrā vidū pēc piezemēšanās uz pretinieka pēdas smagā kreisās kājas lūzumā iedzīvojās Nurkičs, kurš laukuma pameta uz nestuvēm. Tiesa, šī mača līdera zaudējuma sapurināja mājiniekus un viņi svinēja uzvaru ar rezultātu 148:144.

Nets ar 38 uzvarām 74 spēlēs ieņem sesto vietu Austrumu konferencē, bet Trail Blazers ar 45 panākumiem 72 dueļos ir ceturtajā pozīcijā Rietumu konferencē.

Bruklinas basketbolisti nākamo spēli aizvadīs ceturtdien, kad viesosies pie Filadelfijas 76ers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi