Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kurucs ar lielisku sniegumu palīdz Nets viesos pārspēt Atlantas basketbolistus

Teicamu spēli aizvadot līgas debitantam Rodionam Kurucam, Bruklinas Nets komanda sestdien NBA regulārā turnīra mačā izbraukumā ar 114:112 pārspēja Atlantas Hawks basketbolistus. Šī Bruklinas komandai bija trešā uzvara pēc kārtas, vēl vairāk nostiprinot savas pozīcijas cīņā par dalību izslēgšanas turnīrā.

Kurucs spēli sāka starta pieciniekā, sev atvēlētajās 20 minūtēs un 43 sekundes gūstot 16 punktus (2p 1/2, 3p 4/5, 1p 2/2), izcīnot sešas atlēkušās bumbas, izdarot vienu rezultatīvu piespēli un pārķerot vienu pretinieka piespēli. Ar Kurucu laukumā Nets ielaida par diviem punktiem vairāk kā iemeta, kas gan bija viens no labākajiem rādītājiem Bruklinas starta piecinieka vidū.

Nets vadībā izvirzījās pirmās ceturtdaļas izskaņā, savā labā noslēdzot arī pirmo puslaiku (56:47), un pārsvarā turējās priekšā līdz pat noslēdzošās ceturtdaļas vidum. Lai gan Atlantai pat izdevās vadību pārņemt, nekur tālu mājinieki netika un spēles beigās Nets izrāva uzvaru.

Bruklinas labā 23 punktus iemeta Spensers Dinvidijs, 20 punkti un 12 atlēkušās Džeretam Alenam, vēl 18 punkti D'Andželo Raselam, bet Kurucs bija ceturtais rezultatīvākais komandā.

Atlantu no kārtējā zaudējuma neglāba Džona Kolinsa 33 punkti un 20 bumbas zem groziem, kā arī spožā debitanta Treja Janga triple-double - 23 punkti, 10 atlēkušās un 11 piespēles.

Nets ar 35 uzvarām 68 spēlēs ieņem stabilu 7. pozīciju Austrumu konferencē, kur Atlanta ar 22 panākumiem 67 spēlēs ir 12. vietā.

21 gadu vecais Kurucs savā NBA debijas sezonā pārsteidzis daudzus, piedaloties 49 spēlēs (32 starta pieciniekā) un gūstot vidēji 9 punktus ar 47,3% precizitāti metienos no spēles. Tāpat latvieša rēķinā 3,8 atlēkušās un 0,8 piespēles vidēji mačā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi