Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Kurucs: Nebaidos no Simonsa

Latvijas basketbolistam Rodionam Kurucam nav bail no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas 76ers līdera Bena Simonsa un viņš turpinās spēlēt agresīvi pret šo spēlētāju, norādīja Bruklinas Nets pārstāvis.

Nets un 76ers komandas šobrīd aizvada spraigu divcīņu NBA izslēgšanas turnīra Austrumu konferences ceturtdaļfinālā. Pēc diviem mačiem rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām ir neizšķirts 1-1, bet nākamās divas spēles notiks Bruklinā.

Vienā no intervijā Simonss iepriekš bija izteicies, ka viņu sedz Džereds Dadlijs un "tas otrs puika", ar to domājot tieši Kurucu.

Latvijas basketbolistam šāds Simonsa izteikums neesot paticis, turklāt vienā no pirmdienas mača epizodēm Kurucs diezgan rupji pārkāpa noteikumus pret pretinieku.

 

"Mēs abi spēlējam ar lielu cīņassparu. Man nepatika tas, ko Simonss teica intervijā. Tagad gribu likt viņam iegaumēt manu vārdu," portāls Clutchpoints.com citē Kuruca teikto. "Es pret viņu spēlēšu nesaudzīgi. Būšu agresīvs un es no Simonsa nebaidos."

Kurucam šī ir debijas sezona NBA. Regulārajā čempionātā viņš 63 spēlēs vidēji iemeta 8,9 punktus un izcīnīja 3,9 atlēkušās bumbas. Savukārt divos play-off mačos viņam kopumā astoņi punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi