Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Kurucs paliek uz rezervistu soliņa Nets zaudējumā Jūtai

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs trešdien atkal netika laukumā, kamēr viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Bruklinas Nets cieta zaudējumu.

Nets savā laukumā ar rezultātu 91:101 (16:17, 26:26, 36:27, 13:31) piekāpās Jūtas Jazz komandai, ciešot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Jau ziņots, ka Bruklinas Nets trešdien no NBA Attīstības līgas atsaukusi latviešu vieglo uzbrucēju Kurucu. Latvietis no pagājušās ceturtdienas atradās NBA Attīstības līgā, kur Longailendas Nets sastāvā aizvadīja trīs mačus.

Nets komandā 18 punktus guva Spensers Dinvidijs, bet pa 14 punktiem sameta Rondijs Holiss-Džefersons, Džerets Allens un D'Endželo Rasels. Holisam-Džefersonam un Allenam šajā mačā bija attiecīgi arī 11 un desmit atlēkušās bumbas.

Jazz rindās rezultatīvākais ar 29 punktiem bija Donovans Mičels, kurš atgriezās laukumā pēc divu maču izlaišanas. Tikmēr ar 23 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām atzīmējās Rūdijs Gobērs.

"Domāju, ka viņi mūs ļoti labi izpētīja. Pretinieki turējās tuvumā mūsu metējiem un pareizi izmantoja rotācijas," pēc zaudējuma teica Rasels.

Kurucs šosezon Bruklinas Nets sastāvā piedalījies septiņās NBA cīņās, vidēji iemetot 6,6 punktus un izcīnot 3,0 atlēkušās bumbas. Savukārt Attīstības līgā viņš četrās spēlēs vidēji iemetis 9,5 punktus un izcīnījis 5,8 atlēkušās bumbas.

Nets ar astoņām uzvarām 22 spēlēs Austrumu konferencē ieņem desmito vietu, kamēr Jazz ar desmit panākumiem 22 cīņās ir 13.pozīcijā Rietumos.

Nets nākamo spēli aizvadīs piektdien, kad savā laukumā uzņems Memfisas Grizzlies.

Tāpat zaudējumu cieta latviešu zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas Knicks, kas viesos ar 91:117 (27:41, 21:27, 20:25, 23:24) piekāpās Filadelfijas 76ers.

Knicks vienībā pa 17 punktiem guva horvāts Mario Hezonja un turks Eness Kanters, bet ar 16 punktiem atzīmējās Demjens Dotsons.

Uzvarētājiem 26 punkti un 14 atlēkušās bumbas bija Žoelam Embīdam, bet 24 punktus guva Džonatans Klejs Rediks.

Knicks ar septiņām uzvarām 23 mačos Austrumu konferencē ieņem 12.vietu, kamēr 76ers ar 15 panākumiem 23 dueļos ir trešā.

Knicks nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Milvoki Bucks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi