Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Kurucs pretendējis uz decembra labākā debitanta balvu

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs no Bruklinas Nets ticis izvirzīts starp pretendentiem uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) decembra mēneša labākā debitanta balvu Austrumu konferencē.

Austrumos par labāko debitantu tika atzīts Kristapa Porziņģa komandas biedrs Ņujorkas Knicks rindās Kevins Nokss, bet Rietumos pie šīs balvas tika Dalasas Mavericks slovēņu talants Luka Dončičs.

Tikmēr par decembra labākajiem spēlētājiem līgā Austrumu un Rietumu konferencēs nosaukti Jannis Adetokunbo no Milvoki Bucks un Džeimss Hārdens no Hjūstonas Rockets.

Kurucs decembrī 14 spēlēs vidēji nospēlēja 23 minūtes, kurās guva 9,7 punktus, izcīnīja 4,3 atlēkušās bumbas un veica 0,9 rezultatīvas piespēles.

Mēneša labākais debitants Austrumos Nokss vidēji nospēlēja 35 minūtes, kurās guva 17,1 punktu un izcīnīja sešas bumbas zem groziem. Savukārt Dončičs, kurš par labāko debitantu Rietumos tika atzīts arī novembrī, 2018.gada pēdējā mēnesī caurmērā iemeta 21,1 punktu, izcīnīja 6,4 atlēkušās bumbas un veica 6,1 rezultatīvas piespēles.

Austrumos starp labākajiem bija arī Vendels Kārters juniors no Čikāgas Bulls, Kolins Sekstons no Klīvlendas Cavaliers un Treie Jangs no Atlantas Hawks, kurš bija labākais debitants novembrī. Tikmēr Rietumos par šo balvu cīnījās drafta pirmais numurs Deandrē Eitons no Fīniksas Suns, Šejs Džildžess-Aleksandrs no Losandželosas Clippers un Džerens Džeksons juniors no Memfisas Grizzlies.

Adetokunbo par Austrumu konferences labāko spēlētāju tika atzīts ar novembrī.

Adetokunbo decembrī 14 spēlēs vidēji guva 25,6 punktus, izcīnīja 12,5 atlēkušās bumbas un veica 6,2 rezultatīvas piespēles, kamēr Bucks svinēja desmit uzvaras.

Tikmēr Hārdens 15 dueļos caurmērā sameta 36,4 punktus, izcīnīja 7,9 atlēkušās bumbas un veica 5,9 rezultatīvas piespēles, bet Rockets guva 11 panākumus.

Austrumos uz labākā spēlētāja balvu pretendēja arī Kuruca komandas biedrs Spensers Dinvidijs , Bredlijs Bīls no Vašingtonas Wizards, Džons Kolinss no Hawks, Žoels Embīds no Filadelfijas 76ers, Kavai Lenards no Toronto Raptors un Mailss Tērners no Indiānas Pacers.

Savukārt Rietumos starp labākajiem bija Dāvja Bertāna komandas biedrs Lamarkuss Oldridžs no Sanantonio Spurs, Devins Bukers no Suns, Entonijs Deiviss no Ņūorleānas Pelicans, Pols Džordžs no Oklahomasitijas Thunder un Damjans Lilards no Portlendas Trail Blazers.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi