Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kurucs un Pasečņiks NBA treniņspēles sāk ar zaudējumiem

Latviešu basketbolisti Rodions Kurucs un Anžejs Pasečņiks trešdien guva attiecīgi desmit un septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pirmajās treniņspēlēs pirms sezonas atsākšanās.

Sestdien ar četriem mačiem astoņas no 22 komandām uzsāka gatavošanos sezonas noslēgum fāzes turnīram Orlando. Pārbaudes mačos katra ceturtdaļa ir pa desmit nevis 12 minūtēm, tāpēc spēļu iznākumi nebija tik rezultatīvi kā NBA sezonā.

Kuruca pārstāvēta Bruklinas Nets ar rezultātu 68:99 (14:23, 21:33, 19:15, 14:28) piekāpās Ņūorleānas Pelicans.

Kurucs, spēlējot sev neierastajā centra pozīcijā, laukumā pavadīja tieši pusi no spēles laika jeb 20 minūtes, kuru laikā grozā raidīja divus no trim divpunktu metieniem un divus no pieciem "trejačiem".

Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra trīs bumbas, bloķēja vienu metienu, četras reizes kļūdījās un iekrāja četras piezīmes. Nets ar Kurucu laukumā ielaida par 17 punktiem vairāk nekā iemeta.

Nets komandā ar 11 punktiem rezultatīvākais bija Džanans Musa, bet pretiniekiem pa 14 punktiem guva Nikeils Aleksandrs - Volkers un E'Tvons Mūrs. Bruklinas vienība Orlando spēlēs bez vairākiem vadošajiem basketbolistiem, kamēr Pelicans nometnē šobrīd nav pērnā gada drafta pirmā numura Zaiona Viljamsona.

Tikmēr Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" ar 82:89 (19:24, 17:18, 27:24, 19:23) atzina Denveras "Nuggets" pārākumu.

Pasečņiks spēlēja 16 minūtes un 58 sekundes, realizējot trīs no sešiem divpunktu metieniem un vienu no diviem "sodiņiem", bet netrāpot savu vienīgo tālmetienu.

 

Viņa kontā arī piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena kļūda un divas piezīmes. Wizards ar latvieti laukumā ielaida par septiņiem punktiem vairāk nekā iemeta.

ASV galvaspilsētas komandā ar 18 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Rui Hačimura, bet pretiniekiem 22 punkti bija Trojam Denielam. 

Arī Wizards Orlando nav optimālajā sastāvā, turklāt komandai nepalīdzēs viens no NBA vadošajiem snaiperiem Dāvis Bertāns.

Ceturtdien pirmo treniņspēli aizvadīs arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas Mavericks, kas tiksies ar Losandželosas Lakers.

NBA sezona atsāksies 30.jūlijā ar 22 komandu līdzdalību, tām tiekoties Disney's ESPN Wide World of Sports Complex telpās Orlando. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi