Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Laksa ar 27 punktiem kaldina Virtus Segafredo panākumu Itālijas A sērijas spēlē

Latvijas basketboliste Kitija Laksa trešdien Itālijas A sērijas spēlē guva 27 punktus, palīdzot Boloņas Virtus Segafredo izcīnīt panākumu.

Boloņas vienība savā laukumā ar rezultātu 85:72 (25:18, 21:21, 15:21, 24:21) pārspēja Sanmartīno "Fila" vienību.

Laksa, kura uzvarētāju rindās ar 27 gūtajiem punktiem bija rezultatīvākā, laukumā bija 34 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no sešiem divu punktu metieniem, septiņus no 13 tālmetieniem un divus soda metienus. Tāpat viņa izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, vienu reizi pazaudēja bumbu un pārtvēra piespēli, sakrāja trīs personīgās piezīmes, izprovocēja četrus pretinieču sodus un sakrāja +/- rādītāju +13.

Vēl 25 punktus Boloņas komandas labā guva Šaijena Pārkera, kura arī izcīnīja 14 atlēkušās bumbas, sakrājot "double-double".

"Fila" no neveiksmes neglāba Ilarias Milaco 24 gūtie punkti, kamēr Delisija Vašingtone un Nina Dediča pievienoja 16 punktus.

Savukārt Kristīnes Vītolas Raguzas "Passalacqua" izbraukumā ar rezultātu 83:65 (22:18, 25:23, 21:11, 15:13) guva panākumu pār "Brixia" basketbolistēm.

Vītola laukumā pavadītās 29 minūtēs un 54 sekundēs guva 14 punktus, realizējot piecus no deviņiem divu punktu metieniem un četras reizes esot precīzai no soda līnijas. Viņa arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, sakrāja trīs rezultatīvas piespēles, četras reizes pazaudēja bumbu, divas reizes pārtvēra pretinieču piespēles, trīs reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja četras piezīmes, sakrājot +/- rādītāju +14.

Raguzas komandas panākumu sekmēja Kristīne Anigve, kura guva 24 punktus, kamēr pretinieču rindās Brūka Džonsone tika pie 23 punktiem.

Tikmēr citā spēlē Lauras Melderes Venēcijas "Umana Reyer" savā laukumā ar rezultātu 80:68 (19:15, 29:12, 19:25, 13:16) uzvarēja Kampobaso "Magnolia".

Meldere laukumā bija sešas minūtes un 28 sekundes, kuru laikā guva četrus punktus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pa reizei pārtvēra un pazaudēja bumbu, tika pie divām personīgajām piezīmēm, izprovocēja vienu pretinieču sodu un noslēdza maču ar +/- rādītāju -5.

Pagājušo sezonu Laksa pavadīja "Famila", ar kuru kļuva par Itālijas čempioni, finālsērijā līdz trim uzvarām ar 3-1 pārspējot tieši Boloņas "Virtus Segafredo".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi