Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latviešu basketbolistiem kopā 26 punkti bezierunu zaudējumos NBA

Latviešu basketbolisti Kristaps Porziņģis, Dāvis Bertāns un Anžejs Pasečņiks otrdien kopā guva 26 punktus, bet viņu pārstāvētās komandas NBA regulārajā turnīrā piedzīvoja divus bezierunu zaudējumus.

Bertāns guva 15 punktus, bet Anžejs Pasečņiks atzīmējās ar diviem, viņu pārstāvētajai Vašingtonas Wizards komandai viesos ar rezultātu 131:151 (28:42, 35:46, 41:29, 27:34) piekāpjoties līgas līdervienībai Milvoki Bucks, kurai pleca savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt tās līderis Jannis Adetokunbo. Vašingtona ne reizi netika priekšā spēlē, kurā Milvoki ieguva pat 32 punktu pārsvaru.

Bertāns laukumā pavadīja 29 minūtes un 45 sekundes, kuru laikā realizēja visus četrus tālmetienus, vienu no trim divpunktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem.

Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, reizi pārtvēra bumbu, divreiz bloķēja metienus un pieļāva vienu kļūdu. Vašingtonas komanda ar viņu laukumā ielaida par 17 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija sliktākais rādītājs vienībā.

Tikmēr Pasečņiks nospēlēja deviņas minūtes un 29 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no trim divpunktu metieniem un pieļāva vienu kļūdu. Ar viņu laukumā Wizards zaudēja par pieciem punktiem, kas bija viens no labākajiem rādītājiem komandā.

Wizards komandā rezultatīvākais ar 47 punktiem bija Bredlijs Bīls, bet 18 punktus guva un desmit atlēkušās bumbas izcīnīja Tomass Braients.

Uzvarētājiem ar 51 punktu, desmit bumbām zem groziem un sešām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Kriss Midltons, bet 34 punkti, sešas atlēkušās bumbas un desmit piespēles bija Ērikam Bledso. Midltons otrdien laboja savu karjeras rekordu.

Tikmēr Dalasas Mavericks savā laukumā ar 104:133 (19:32, 36:28, 22:48, 27:25) kapitulēja Fīniksas Suns, tā arī ne reizes neizvirzoties vadībā. Fīniksas komanda trešajā ceturtdaļā vien iemeta 48 punktus, vienubrīd spēlē sasniedzot 39 punktu pārsvaru.

Porziņģis, kura dalība šajā spēlē iepriekš bija zem jautājuma zīmes, 20 minūšu laikā guva deviņus punktus (3p 1/4, 2p 1/4, 1p 4/4), izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un veica vienu rezultatīvu piespēli. Ar latvieti laukumā Dalasa ielaida par 20 punktiem vairāk kā iemeta.

Ar 21 punktu mājiniekiem rezultatīvākais bija Luka Dončičs, kamēr viesiem 32 punkti Devinam Būkeram, bet 31 iekrāja Deandrē Eitons.

Austrumu konferencē Wizards komanda ar 15 uzvarām 46 spēlēs ieņem 12. vietu, kamēr Rietumos Dalasa ar bilanci 29-18 ir sestā.

Top komentāri

mjāāāāāāāāāāāāā
m
Porainais ir švakulis. Pseidosuperzvaigznes bezsaules noriets.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi